Aποστολάκης-Πλάκα: Αποχώρησαν ΜΑΖΙ από το θέατρο διαψεύδοντας τις φήμες περί χωρισμού

Με κοινές ΦΩΤΟ "απάντησαν" στα δημοσιεύματα

Aποστολάκης-Πλάκα: Αποχώρησαν ΜΑΖΙ από το θέατρο διαψεύδοντας τις φήμες περί χωρισμού

Μπορεί οι φήμες να οργιάζουν ότι η Πηνελόπη Πλάκα και ο Κώστας Αποστολάκης είναι στα… χωρίσματα, ωστόσο, οι δυο τους τις διέψευσαν με τις παρακάτω κοινές φωτο τους.

5313_KOSTAS_APOSTOLAKIS_PINELOPI_PLAKA_13102015.jpg
Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» τους δύο ηθοποιούς να φεύγουν μαζί από το θέατρο Λαμπέτη, μετά την πρεμιέρα της παράστασης «Άνδρες Έτοιμοι για Όλα» στην οποία πρωταγωνιστούν.

5315_KOSTAS_APOSTOLAKIS_PINELOPI_PLAKA_13102015.jpg
Φορώντας ένα γαλάζιο μάξι φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι και μαύρα booties η Πηνελόπη Πλάκα συνόδευσε τον Κώστα Αποστολάκη, ο οποίος σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι «είμαστε μια χαρά».

5317_KOSTAS_APOSTOLAKIS_PINELOPI_PLAKA_13102015.jpg
Όπως σας έχουμε ενημερώσει από το star.gr, εδώ και λίγο καιρό τα καλλιτεχνικά «πηγαδάκια» υποστήριζαν πως η Πηνελόπη Πλάκα και ο Κώστας Αποστολάκης που είναι μαζί εδώ και ενάμιση χρόνο, μετά το διαζύγιο του Κώστα από τη δημοσιογράφο Αμέλια Αναστασάκη, ετοιμάζονται να… χωρίσουν, καθώς, αφότου γύρισαν από τις καλοκαιρινές διακοπές, δεν έχουν σταματήσει να τσακώνονται.

5493_KOSTAS_APOSTOALKIS_PINELOPI_PLAKA_13102015.jpg
Μάλιστα, οι φήμες που κυκλοφορούσαν ήθελαν την νεαρή ηθοποιό να απάτησε τον σύντροφό της με γοητευτικό συνάδελφό τους, ο οποίος είναι και... δεσμευμένος!

5496_KOSTAS_APOSTOALKIS_PINELOPI_PLAKA_13102015.jpg
Οι δυο τους από την αρχή της σχέσης τους κρατούν χαμηλούς τόνους και για αυτό το λόγο δεν έχουν κάνει κάποιο σχόλιο μέχρι στιγμής, ωστόσο με αυτές τις φωτο φρόντισαν να κλείσουν... στόματα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top