Με τα μωρά στο σπίτι Τότσικας – Ρέβη: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ!

Βγήκαν από την θερμοκοιτίδα τα διδυμάκια τους

Με τα μωρά στο σπίτι Τότσικας – Ρέβη: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ!

Οικογενειακές στιγμές στο σπίτι τους ζουν από σήμερα ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη, καθώς τα δίδυμά τους βγήκαν από την θερμοκοιτίδα! Μάλιστα, η φωτογράφος «ανέβασε» στα social media μία πόζα του αγαπημένου της, μαζί με ένα από τα μωρά!

Όπως σας έχου��ε ενημερώσει, το ζευγάρι απέκτησε ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι στις 9 Σεπτεμβρίου, ωστόσο, επειδή ήρθαν πρόωρα στον κόσμο χρειάστηκε να μείνουν σε θερμοκοιτίδα.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Ρούλα έκανε το Instagram να «λιώσει» δημοσιεύοντας, χωρίς το παραμικρό σχόλιο, μια φωτογραφία στην οποία ο Αποστόλης κρατάει τρυφερά το ένα μωράκι τους!

«Όταν βλέπω τα παιδιά μου σβήνει ο κόσμος ! Δεν με ενδιαφέρουν όλα τ' άλλα. Και μετά προσπαθώ να κρατήσω μέσα μου το συναίσθημα αυτού που νιώθω κοιτώντας τα... Δεν ξέρω αν είναι το πιο έντονο από τα συναισθήματα που έχω βιώσει στη ζωή μου, αλλά σίγουρα είναι το πιο βαθύ. Θυμάμαι επίσης την πρώτη στιγμή που αντίκρισα τα παιδιά μου. Τα ποδαράκια τους... Τρελάθηκα... Συγκινήθηκα... Χάζευα...», δήλωσε προ ημερών, στο «Big Fish», ο ηθοποιός, όταν ρωτήθηκε για την πατρότητα.

τοστικασςμωρο.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top