ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ της χήρας του Τζον Λένον: «Ήθελε να κάνει σεξ με άντρα»

Τι είπε η Γιόκο για τις διακοπές που έκανε ο τραγουδιστής με τον gay μανατζέρ του

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ της χήρας του Τζον Λένον: «Ήθελε να κάνει σεξ με άντρα»

​«Φωτιά» με τις δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα, «Τhe Daily Beast», έβαλε η χήρα του Τζον Λένον.

Η ίδια ισχυρίστηκε πως ο σύζυγός της και θρύλος των Beatles, είχε μία έντονη επιθυμία να κοιμηθεί με άντρα!

«Είχε την επιθυμία να πάει με έναν άντρα αλλά δεν το έκανε λόγω των αναστολών που είχε. Μου είπε βέβαια πως θα μπορούσε να το είχε κάνει αν έβρισκε κάποιον αρκετά ελκυστικό, πράγμα που τελικά δεν συνέβη» αποκάλυψε η Γιόκο Όνο.

Όσο για τις φήμες που ήθελαν το ιδρυτικό μέλος των Beatles να τρέφει αισθήματα για τον gay manager του συγκροτήματος, Epstein, η Γιόκο αποκάλυψε!

«Αυτά περί σχέσης μεταξύ τους άρχισαν να λέγονται όταν ο Τζον και ο μάνατζερ του είχαν πάει μαζί διακοπές στην Ισπανία. Αυτή την περίοδο βέβαια εκείνος ήταν παντρεμένος με την πρώτη του σύζυγο και μάλιστα εκείνη ήταν και έγκυος. Όταν επέστρεψαν λοιπόν άρχισαν να οργιάζουν οι φήμες πως είναι ζευγάρι και οι δηλώσεις του τραγουδιστή στους δημοσιογράφους όχι μόνο δεν ξεκαθάρισαν τα πράγματα αλλά έριξαν και άλλο λάδι στην φωτιά» ανέφερε, ενώ παραδέχτηκε πως και εκείνη και ο Τζον Λένον πίστευαν πως όλοι οι άνθρωποι είναι bisexual.

Η χήρα του τραγουδιστή, παραδέχτηκε επίσης πως αν και έχουν περάσει αρκετά χρόνια, συνεχίζει να φοβάται τον δολοφόνο του Τζον: «το έκανε και θα μπορούσε και να το ξανακάνει. Αυτή την φορά μπορεί να είμαι εγώ ή ο γιος μας ο Sean».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top