Έλληνας ηθοποιός ξεσπά και… διαψεύδει ότι παντρεύτηκε το Καλοκαίρι!

«Δεν είναι προτεραιότητά μου ο γάμος»

Έλληνας ηθοποιός ξεσπά και… διαψεύδει ότι παντρεύτηκε το Καλοκαίρι!

Τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει παντρευτεί εδώ και περίπου τρεις μήνες διέψευσε γνωστός Έλληνας ηθοποιός, ξεσπώντας εναντίον εκείνων που τα έγραψαν!

«Τι να διαψεύσω; Κάτι το οποίο δεν υπάρχει; Αν ο καθένας γράφει οτιδήποτε, είμαι υποχρεωμένος εγώ να βγαίνω και να διαψεύδω; Δεν έχω να απαντήσω κάτι γι’ αυτό. Δεν είναι προτεραιότητά μου ο γάμος, αλλά, αν είναι να γίνει, θα γίνει», είπε, στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», ο Θάνος Καληώρας.

080715233904_4949.jpg
(Ο ηθοποιός με την αγαπημένη του σε παλιότερη δημόσια εμφάνιση)

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο γνωστός ηθοποιός θα ντυνόταν δεύτερη φορά γαμπρός στις 11 του περασμένου Ιούλη και, μετά από έξι χρόνια σχέσης, θα παντρευόταν με πολιτικό γάμο την κατά περίπου 30 χρόνια μικρότερη αγαπημένη του, Θωμαΐδα, στο δημαρχείο της Δράμας, παρουσία ελάχιστων φίλων.

«Δεν ξέρω πώς προέκυψε αυτό, ρωτήστε την κυρία που το έγραψε!», συμπλήρωσε, εμφανώς ενοχλημένος, ο Θάνος Καληώρας, που στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένος με την Τζέση Παπουτσή, με την οποία, το 1980, απέκτησαν έναν γιο, τον Γιώργο, που είναι σκηνοθέτης.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο ηθοποιός

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top