Nέες φώτο από τον γάμο της Μπαρ Ραφαέλι με τον μεγιστάνα από το Ισραήλ!

Ανέβασε το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου της στο Instagram

Nέες φώτο από τον γάμο της Μπαρ Ραφαέλι με τον μεγιστάνα από το Ισραήλ!

​Μετά τις «επίσημες» φωτογραφίες από τον γάμο της Μπαρ Ραφαέλι που είδαν το φως της δημοσιότητας αποκλειστικά από το «Hello», η 29χρονη καλλονή από το Ισραήλ, αποφάσισε να μοιραστεί και άλλα τρυφερά στιγμιότυπα από την ημέρα του γάμου της με τον μεγιστάνα σύντροφο της.

bar1.jpg
Όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτ��ζ, το μοντέλο μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ανέβασε μερικές ασπρόμαυρες φώτο από τις ευτυχισμένες στιγμές που έζησε προ ημερών με τον Άντι Έζρα, χωρίς να κρύβει την χαρά της που παντρεύτηκε τον «καλύτερο της φίλο», όπως τον αποκαλεί.

bar2.jpg
Φορώντας το εντυπωσιακό και πολύ ρομαντικό νυφικό της δια χειρός Chloe, η Μπαρ Ραφαέλι χαίρεται την κάθε στιγμή του γάμου της, με την ευτυχία να είναι «ζωγραφισμένη» στο πρόσωπό της.

bar3.jpg
«Η καλύτερη στιγμή ήταν το πρώτο μας φιλί ως ανδρόγυνο, όταν πλέον είχαμε την ευλογία του ραβίνου. Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε και φυσικά αδιαφορούσαμε για όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα γύρω μας. Νιώσαμε ότι ενωθήκαμε με τον πιο βαθύ τρόπο. Οι δυο μας, μαζί, για πάντα!Με έκανε να πιστέψω πως ο σύντροφος σου είναι και ο καλύτερος σου φίλος. Σ΄εκείνον έχω βρει την εμπιστοσύνη, το χαμόγελο, το ρομαντισμό. Με κάνει ευτυχισμένη και χαίρομαι να ξυπνάω κάθε πρωί δίπλα του».
bar4.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top