Έξω φρενών ο Μάνος Ιωάννου με όσους τον κατηγορούν πως πουλάει την προσωπική του ζωή

«Σχολιάζουν αυτοί που τους καίει με ποια βγαίνει ο Μάνος» δήλωσε χαρακτηριστικά

Έξω φρενών ο Μάνος Ιωάννου με όσους τον κατηγορούν πως πουλάει την προσωπική του ζωή

​Ποιος είδε τον Μάνο Ιωάννου στην συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρωινό» και δεν τον φοβήθηκε! Τι κι αν τα προσωπικά του ηθοποιού πηγαίνουν «ζάχαρη» μιας και έχει βρει όλα αυτά που έψαχνε στο πρόσωπο της Βαλέριας Χοψονίδου; Μέσα στα νεύρα είναι! Ο λόγος; Τον κατηγορούν λέει πως πουλάει την προσωπική του ζωή ανεβάζοντας κάθε τρεις και λίγο φωτογραφίες στο Instagram!

«Να μην βγαίνω δηλαδή καθόλου έξω σαν άνθρωπος και εγώ ε; Βγαίνω έξω κανονικά όπως βγαίνω μαζί με φίλους έτσι αν βγω και με μία γυναίκα δεν αλλάζει κάτι. Σίγουρα θα κάνεις λάθη θα βελτιωθείς όμως και θα αλλάξεις από αυτό θα δεις που μπορείς να έχεις φταίξει. Ο καθένας μπορεί να γράψει ό, τι θέλει να πει ό, τι θέλει» δήλωσε ο ηθοποιός, ενώ φαίνεται πως πέταξε και το... καρφάκι του στην Ναταλία Γερμανού η οποία όπως σας έχουμε ενημερώσει μιλώντας στην εκπομπή «Καλά Καθούμενα» είπε πως όταν κάποιος είναι πραγματικά ερωτευμένος δεν βάζει συνέχεια φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media: «το Instagram τι είναι; Είναι κάτι που ανεβάζουμε ωραίες στιγμές με φίλους μας, με την οικογένειά μας με την κοπέλα μας. Αν ήθελα να πουλήσω την προσωπική μου ζωή ήξερα πολύ καλύτερο τρόπο να την πουλήσω και όχι με το Instagram. Δεν χρειάζεται το Instagram πρέπει να έχεις άλλους φίλους για να μπορέσεις να το κάνεις αυτό. Δεν νομίζω πως ενοχλώ κάποιον είμαι καλά. Σχολιάζουν αυτοί που τους καίει περισσότερο. Δεν λογαρ��άζω κάποιος τι θα γυρίσει να πει. Τους καίει κάτι άλλο μάλλον με ποια είναι ο Μάνος, τι κάνει. Αν ήθελα να το πουλήσω πίστεψε με θα το πούλαγα καλύτερα θα έκανα παρέα με τα σωστά άτομα».

Νεύρα δεν είχε μόνο όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή αλλά και όταν τον ρώτησαν αν δέχτηκε πρόταση από την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου!

«Με τον Alpha μιλάγαμε για κάποιες δουλειές και πάνω σ’ αυτό μου είπαν και για την εκπομπή της Σπυροπούλου. Η δουλειά μου είναι ηθοποιός βλέπεις πολλούς ηθοποιούς που βγαίνουν να παρουσιάσουν εντάξει τώρα είμαι πάρα πολύ μικρός για κάποια πράγματα» είπε με έντονο ύφος ο ηθοποιός!

Με αφορμή την παράσταση που πρωταγωνιστεί και στην οποία πουλάνε εκείνον και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη σε κάτι πλούσιες Ρωσίδες ο ηθοποιός ευχήθηκε αυτό να γινόταν στην πραγματικότητα

«Μακάρι να έβρισκα και στην πραγματικότητα Ρωσίδες να με πουλήσω» είπε χιουμοριστικά και πρόσθεσε: « στο ράφι θα μείνω αγάπη με την μοναξιά ποτέ δεν τα πήγαινα καλά πάντα ήμουν παιδί της σχέσης» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η χαρά που θα κάνει η Βαλέρια αν ακούσει την συνέντευξή σας δεν περιγράφετε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top