Εύα Μέντες: «Είναι αυτονόητο ότι ο Ραϊαν Γκόσλινγκ αλλάζει πάνες στην κόρη μας»

Η ηθοποιός διαψεύδει μια και καλή τις φήμες που τους ήθελαν να χωρίζουν ένα χρόνο μετά την γέννηση της Εσμεράλντα-Video

Εύα Μέντες: «Είναι αυτονόητο ότι ο Ραϊαν Γκόσλινγκ αλλάζει πάνες στην κόρη μας»

Τις φήμες που την ήθελαν για πολλοστή φορά να χωρίζει από τον Ραϊαν Γκόσλινγκ, διέψευσε εμμέσως πλην… σαφώς η Εύα Μέντες!

Σε συνέντευξη της στην εκπομπή «Today», η 41χρονη ηθοποιός αναφέρθηκε στην ενός έτους κόρη της Εσμεράλντα, καρπό του έρωτα της με τον 34χρονο σταρ, η οποία ήρθε στη ζωή τους τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Resizer (1).jpg
Η διάσημη σταρ, μιλώντας για την οικογένεια της, δεν έκρυψε πως «ο Ραϊαν είναι αφοσιωμένος μπαμπάς», δηλώνοντας πως αλλάζει πάνες στην κόρη τους, κάτι που όπως είπε η Μέντες «είναι αυτονόητο στις μέρες μας».

Στη συνέχεια, η Εύα Μέντες τόνισε πως δεν της αρέσει να βρίσκεται μακριά από την Εσμεράλντα:

260915200023_3987.jpg
«Τρεις φορές έχω βρεθεί μακριά της από την ημέρα που γεννήθηκε και δεν μου άρεσε καθόλου. Όταν δεν είμαι μαζί της, την προσέχουν ο μπαμπάς της και η υπόλοιπη οικογένεια, καθώς έχουμε επιλέξει να μην προσλάβουμε νταντά».

Μάλιστα δεν έκρυψε την ευγνωμοσύνη της, που η οικογένεια της είναι μόλις δέκα λεπτά μακριά και έτσι τους έχει δίπλα της, όποτε τους χρειαστεί.

spl518572_015.jpg
Οπότε από τα παραπάνω όπως καταλάβατε, Μέντες και Γκόσλινγκ παραμένουν πιο… «μαζί» από ποτέ.

Όσο για το love story τους;

Είναι ζευγάρι από το 2011, όταν συναντήθηκαν στα γυρίσματα της δραματικής ταινίας «The Place Beyond the Pines». Τον Σεπτέμβριο του 2014 έγιναν για πρώτη φορά γονείς, καλωσορίζοντας στον κόσμο την κορούλα τους Εσμεράλντα Αμάντα.

spl518572_011.jpg

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σμαραγδένιο μονόπετρο φούντωσε τις φήμες ότι αρραβωνιάστηκαν Εύα Μέντες-Ράϊαν Γκόσλινγκ-Η 41χρονη ηθοποιός δεν το βγάζει από πάνω της!ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ με το εντυπωσιακό δαχτυλίδι
250815224453_3388.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top