Tον αναγνωρίζετε; Η απίστευτη μεταμόρφωση πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού!Φωτορεπορτάζ

Αγνώριστος στη σκηνή-Δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις μεταμφιέσεις του

Tον αναγνωρίζετε; Η απίστευτη μεταμόρφωση πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού!Φωτορεπορτάζ

​Σε χαμαιλέοντα έχει εξελιχθεί ο Γιώργος Κιμούλης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις απίστευτες μεταμφιέσεις του!

6037_KIMOYLIS_FILIPIDIS_0910215.jpg
Ο ταλαντούχος ηθοποιός όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ, εμφανίστηκε αυτή τη φορά αγνώριστος στη σκηνή.

6077_DADAKARIDIS_KIMOYLIS_09102015.jpg
Υποδυόμενος τον «Τάσο» στη θεατρική παράσταση «Δάφνες και Πικροδάφνες» που ανεβαίνει στο θέατρο «Μουσούρη», ο Γιώργος Κιμούλης εξέπληξε άπαντες με την μεταμόρφωση του, αποκτώντας κοιλιά και αραιωμένα μαλλιά.

6080_FILIPIDIS_KIMOYLIS_PAPAGEORGIOY_09102015.jpg
Το «παρών» στην πρεμιέρα έδωσε πλήθος επωνύμων, αλλά και η κόρη του Γιώργου Κιμούλη, Μαριάννα, δίπλα στην οποία πόζαρε όλο περηφάνια ο ηθοποιός.

6141_KIMOYLIS_ME_TIN_KORI_TOY_MARIANA_09102015.jpg

Λίγα λόγια για το έργο στο οποίο ο Γιώργος Κιμούλης συμπρωταγωνιστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Θανάση Παπαγεωργίου και τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη:

6084_GIORGOS_KIMOYLIS_09102015.jpg
Πρόκειται για μια πολιτική κωμωδία η οποία εκτυλίσσεται στην Τρίπολη, κατά τη διάρκεια προεκλογικής περιόδου.Ο Κώστας, ο Βασίλης, ο Τάσος και ο Αλέκος είναι οι τοπικοί υποστηρικτές υποψηφίων βουλευτών, οι οποίοι μαζεύονται μια χειμωνιάτικη νύχτα και συζητούν για τις επερχόμενες εκλογές, θέλοντας ο καθένας τους να αποδείξει την ικανότητα, τη δύναμη και την εξουσία που διαθέτει. Πιστεύοντας ότι είναι μεγάλα πολιτικά μυαλά και ισχυροί κομματάρχες, ονειρεύονται τη στιγμή που όλα και όλοι θα υποταχθούν στην εξουσία τους. Ο καθένας τους κρατά κρυμμένα μυστικά, που θ' απο��αλύψει την κατάλληλη στιγμή, για να πλήξει τη σιγουριά των άλλων. Κεντρικό, αλλά αόρατο πρόσωπο είναι μια γυναίκα, η Νόρα, η οποία φαίνεται ότι βρίσκεται πίσω από κάθε σημαντικό πολιτικό του νομού και ελέγχει το πολιτικό παιχνίδι. Σ' αυτή την εκρηκτική συνάντηση στο σπίτι του Κώστα, οι τέσσερις «ισχυροί άντρες» επιδίδονται σ' έναν αγώνα επιβίωσης, που απαιτεί ετοιμότητα και στρατηγική.

6085_FILIPIDIS_KIMOYLIS_09102015.jpg
Θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο, θα ενστερνιστούν κάθε ιδεολογία και θα αξιοποιήσουν κάθε πληροφορία προκειμένου να υπερασπιστούν το προσωπικό τους συμφέρον.
6105_KIMOYLIS_FILIPIDIS_09102015.jpg
6110_ARONI_KIMOYLIS_MARMARINOS_09102015.jpg



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top