Θύματα ασθένειας από τσιμπούρια γνωστό μοντέλο και ο αδερφός της!

Τι αποκάλυψε η μητέρα τους

Θύματα ασθένειας από τσιμπούρια γνωστό μοντέλο και ο αδερφός της!

​To ότι η 18χρονη κόρη της και ο 16χρονος γιος της αντιμετωπίζουν εδώ και λίγα χρόνια τη νόσο του Lyme, που προκαλείται μετά από τσίμπημα από τσιμπούρι, εξομολογήθηκε η μητέρα γνωστής καλλονής!

Την αποκάλυψη έκανε, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τη νόσο, η μητέρα της Μπέλα Χαντίντ, η οποία, μαζί με την αδερφή της, Ζιζί, αποτελούν δύο από τα πιο ισχυρά νέα ονόματα στο παγκόσμιο μόντελινγκ.

spl1147668_020 (1024x707).jpg
(Tα γοητετικά αδέρφια Χαντίντ: η Ζιζί, ο Ανουάρ και η Μπέλα)

«Όταν τα δύο μικρότερα παιδιά μου, η Μπέλα και ο Ανουάρ, διαγνώστηκαν με χρόνια νόσο του Lyme, στις αρχές του 2012, τα είδα να παλεύουν σιωπηλά και να στηρίζουν κι εμένα στο δικό μου “ταξίδι”. Τότε ένιωσα την πιο βαθιά απόγνωση», είπε η Γιολάντα Φόστερ, πρώην μοντέλο, που βραβεύτηκε στο «Global Lyme Alliance Gala», το οποίο διοργανώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Νέα Υόρκη.

Και η 51χρονη συνέχισε: «αυτό το βραβείο είναι για την Μπέλα και τον Ανουάρ. Είναι η ασπίδα μου και σας υπόσχομαι ότι δεν θα τους αφήσω να ζήσουν με πόνους και ταλαιπωρία. Θα φτάσω μέχρι την άκρη της Γης για να βρω μια θεραπεία, που θα δώσει στους ασθενείς την υγιή ζωή που αξίζουν».

spl1147668_001 (971x1024).jpg
(O Aνουάρ και η Μπέλα που πάσχουν από τη νόσο και στη μέση η μητέρα τους)

Η νόσος του Lyme, ή βορρελίωση, προκαλείται από το βακτήριο borrelia burgdorferi, που μεταδίδεται μέσω τσιμπήματος από το τσιμπούρι ixodes ricinus. Τα συμπτώματά της μοιάζουν με αυτά της γρίπης, ενώ στη συνέχεια εκδηλώνεται με μυοσκελετικά, αρθριτικά, νευρολογικά, ψυχιατρικά και καρδιακά συμπτώματα. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, θεραπεύεται με αντιβιοτικά, ειδικά εάν η θεραπεία ξεκινήσει στα αρχικά στάδια της ασθένειας. Καθυστερημένη θεραπεία συχνά οδηγεί σε «προχωρημένη» βορρελίωση η οποία είναι δύσκολο να θεραπευτεί.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, από την ίδια ασθένεια προσβλήθηκε στις αρχές του 2014 και η 30χρονη τραγουδίστρια Αβρίλ Λαβίν, η οποία εξομολογήθηκε, τον Ιούνιο που μας πέρασε, πως παρέμεινε καθηλωμένη στο κρεβάτι για πέντε ολόκληρους μήνες και νόμιζε ότι θα πεθάνει!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top