Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής χτένισε αναγκαστικά την γυναίκα του τη μέρα του γάμου τους

ΔΕΙΤΕ πως περιέγραψε το αστείο περιστατικό

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής χτένισε αναγκαστικά την γυναίκα του τη μέρα του γάμου τους

​Το ότι επιμελήθηκε το χτένισμα της συζύγου του την ημέρα του γάμου τους παραδέχτηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Γιάννης Πλούταρχος.

Όχι, δεν είπε να θυμηθεί την παλιά του τέχνη, μιας και πριν ασχοληθεί με το τραγούδι ήταν κομμωτής, αλλά το έκανε… αναγκαστικά!

«Όντως δεν μπόρεσε να έρθει η κομμώτρια της Μαρίας ��αι φυσικά λέω “Γιάννη η τέχνη σου ξεκίνα έλα γυναίκα εδώ πέρα κάτσε να σε φτιάξω εγώ” έλεγα. Την χτένισα εγώ και έρχονταν φίλοι και συγγενείς και με ρωτάγανε “ο γαμπρός που είναι;” και έλεγα “ κάπου εδώ γύρω θα τον δείτε θα βγει σε λίγο”» εξομολογήθηκε ο ίδιος.

Παράλληλα μίλησε και για τη σύζυγό του Μαρία, αλλά και για το πώς η σχέση τους έχει αντέξει στο χρόνο!

«Εγώ ήμουν από τους τυχερούς ανθρώπους γιατί βρήκα αυτό τον άνθρωπο, που μπόρεσα και έκανα όλα αυτά που έκανα. Δεν μπορεί να ξεκινήσει κάτι μόνο από την μία πλευρά. Η Μαρία για μένα ήταν ο άνθρωπος που ξεκινήσαμε μαζί από τα 22 μας χρόνια, 23 ετών τη γνώρισα ο άνθρωπος που μου έδωσε πέντε υπέροχα παιδιά, η ίδια πήρε την απόφαση να κάνουμε τόσα πολλά παιδιά ο άνθρωπος που αθέατος μέχρι τώρα, που δεν έχει μιλήσει ποτέ, που δεν έχει βγει πουθενά να πει τίποτα. Το σπουδαιότερο όμως είναι πως ήταν ένας αθέατος ήρωας πίσω μου σε κάθε μου βήμα» αποκάλυψε ο Γιάννης Πλούταρχος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top