Ο Γιάννης Πλούταρχος μίλησε για το ατύχημα που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή

«Έπεσα σ’ ένα ποτάμι και διαλύθηκε το αυτοκίνητό μου» εξομολογήθηκε

Ο Γιάννης Πλούταρχος μίλησε για το ατύχημα που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή

​Για το αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε όταν ήταν μόλις δεκατριών χρόνων και παραλίγο να του στοιχίσει την ίδια του την ζωή, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Γιάννης Πλούταρχος.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο τραγουδιστής σηκώθηκε στις τέσσερις η ώρα το πρωί για να πάει τον πατέρα του στο εργοστάσιο όπου εργαζόταν!

«Μου λέει λοιπόν (εννοεί ο πατέρας του) “σήκω Γιάννη να με πας σήμερα στην δουλεια” και του λέω “ναι πατέρα”. Εγώ τότε είχα να κοιμηθώ τρεις μέρες γιατί ποτίζαμε τα χωράφια. Τον πάω λοιπόν στον Ορχομενό, 6 χιλιόμετρα μακριά από το χωριό μου. Στο γυρισμό όμως δεν άντεξαν τα μάτια μου και αποκοιμήθηκα. Τότε έπεσα σ’ ένα ποτάμι. θυμάμαι πως διαλύθηκε το αυτοκίνητο όλο. Το ποτάμι ευτυχώς ήταν στεγνό και δεν είχε μέσα νερό» εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής και πρόσθεσε:«βγαίνω εγώ λοιπόν από το αυτοκίνητο.. είχα πάθει μία ελαφριά διάσειση και το χωριό μου ήταν 2 χιλιόμετρα μακριά. Πήγα περπατώντας, κλαίγοντας… 13 χρόνων, και λέω συνέχεια 13 χρόνων, γιατί τα παιδιά μαθαίνουν στην επαρχεία να οδηγούν από μικρά».

Ο τραγουδιστής τρομαγμένος πήγε στην μητέρα του και της εκμυστηρεύτηκε αυτό που του συνέβη. Ο ίδιος, όπως είπε, δεν έκλαιγε τόσο επειδή πονούσε, αλλά επειδή σκεφτόταν πως το αμάξι που καταστράφηκε ολοσχερώς ήταν αγορασμένο με τις οικονομίες των γονιών του!

«Δεν με ένοιαζε η ζωή μου, αλλά έλεγα πως δεν είχαμε λεφτά να πάρουμε άλλο αυτοκίνητο γιατί το αγροτικό που είχαμε ήταν όλη μας η ζωή , όλη μας η περιουσία. Μ’ αυτό πηγαίναμε στις λαϊκές, από εκεί παίρναμε χρήματα για να ζήσουμε. Δεν θα ξεχάσω τότε τα λόγια της μάνας μου και του πατέρα μου που λένε “δεν μας ενδιαφέρει το αμάξι να πάει στο διάολο εσύ μόνο” , με κοιτάζει τελοσπάντων ήμουν μια χαρά Με πάνε στον γιατρό ήμουν μια χαρά. Γύρισε ο πατέρας μου από την δουλειά, του είπαν τι έγινε και ενώ δεν είχε χρήματα δανείστηκε και πήγε και αγόρασε αυτοκίνητο και μου λέει “ θα το φέρεις εσύ στο σπίτι και εγώ λέω “όχι δεν το ξαναπαίρνω ποτέ» τόνισε ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Aλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top