Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έπιασα επ΄αυτοφώρω σ��ντροφο μου να με απατά. Και ξαναγύρισα σ΄αυτόν»

Περιγράφει πως της έκανε πρόταση ο Παναγιώτης Πιλαφάς (video)

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έπιασα επ΄αυτοφώρω σύντροφο μου να με απατά. Και ξαναγύρισα σ΄αυτόν»

​Συνέντευξη στην εκπομπή που παρουσιάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον «Ρυθμό», έδωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την πρόταση γάμου που της έκανε ο σύζυγός της, τον γάμο της με σανδάλια από το Μοναστηράκι, αλλά και για έναν πρώην σύντροφό της, που τον έπιασε επ΄αυτοφώρω να την απατά.

0025_KATERINA_PAPOYTSAKI_06092015.jpg
«Έχω πιάσει επ' αυτοφώρω σύντροφο μου να με απατά. Έφυγε το αίμα από το σώμα μου, ζαλίστηκα. Δεν πέρασα πολύ ωραία. Σηκώθηκα και έφυγα... εξαφανίστηκα. Σκηνή δεν έκανα. Κάτι είπα κι εγώ, αλλά μετά έκανα βλακεία και ξαναγύρισα...Τραγικό!» δήλωσε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στην πρόταση γάμου του Παναγιώτη Πιλαφά, είπε:

9338_KATERINA_PAPOYTSAKI_28092015.jpg
«Η πρόταση γάμου έγινε χύμα. Ο Παναγιώτης με φίλησε μπροστά στον αδελφό μου και του λέει (ο αδερφός μου) “δεν γίνεται έτσι γιατί διώχνεις και τον κόσμο. Αν είναι να την παντρευτείς”. Και λέει ο Παναγιώτης “θα την παντρευτώ”. Κι έτσι μου λέει “θες να παντρευτούμε”; Απαντάω "ναι"».

2114_PANAGIOTIS_PILAFAS_KATERINA_PAPOYTSAKI_25112014.jpg
Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως το νυφικό της ήταν ένα φόρεμα της Ιωάννας Κουρμπέλα και τα πέδιλα από το Μοναστηράκι, ενώ δεν έκρυψε ότι σκέφτεται να κάνει και δεύτερο παιδάκι:

«Μέχρι πριν λίγο καιρό με Τ Ι Π Ο Τ Α. Τώρα που αρχίζει και στρώνει η κατάσταση, το σκέφτομαι».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top