«Λύγισε» on air η μητέρα της Κάτιας Νικολαϊδου μιλώντας για το πρόβλημα υγείας της κόρης της

«Έξω από το δωμάτιο έκλαιγα και μέσα ήμουν η χαζοχαρούμενη» εξομολογήθηκε

«Λύγισε» on air η μητέρα της Κάτιας Νικολαϊδου μιλώντας  για το πρόβλημα υγείας της κόρης της

​Τα δάκρυά της με μεγάλη δυσκολία συγκράτησε η μητέρα της ηθοποιού Κάτιας Νικολαϊδου, η κυρία Σοφία, όταν μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της κόρης της που όπως σας έχουμε ενημερώσει διαγνώστηκε με καρκίνο στους λεμφαδένες, στο κεφάλι και στον μυελό.

«Τα ξέρεις εσύ τι περάσαμε(είπε απευθυνόμενη στην Ζήνα Κουτσελίνη). Δόξα τω θεώ τώρα όλα μια χαρά. Μη φοβάσαι δεν κλαίω » είπε με τρεμάμενη φωνή στην κόρη της που καθόταν δίπλα της και της κρατούσε το χέρι.

Το λόγο εκείνη τη στιγμή πήρε η ηθοποιός η οποία ανέφερε πως η μητέρα της στάθηκε βράχος δί��λα της όταν εκείνη ζούσε τον γολγοθά της: «ήθελα να σου πω κάτι πολύ σημαντικό που δεν έχει βγει προς τα έξω γιατί ήταν η εντελώς προσωπική σχέση με την μητέρα μου. Την μαμά μου την ξέρεις πολύ καλά, τώρα την περιποιήθηκα, την έβαψα, ένα κραγιόν με το ζόρι το βάζει. Θέλω να σας πω, και αυτό το λέω με όλη την ειλικρίνεια όταν ήμουν άρρωστη και ήμουνα στο νοσοκομείο και θα πω μόνο αυτό και θα το κλείσω το θέμα, ερχότανε υπερπαραγωγή όπως την βλέπεις τώρα, στο νοσοκομείο. Τόση δύναμη ψυχής δεν το πιστεύω πως την είχε. Τρελάθηκα. Είναι δυνατή» ανέφερε με την μητέρα της να συμπληρώνει: «δεν είμαι καθόλου δυνατή το έχω πει. Τώρα αν δω δύο άντρες να τσακώνονται έχω λιποθυμήσει. Που βρήκα τόση δύναμη; Μιλάμε για δύναμη. Ήμουν έξω και έκλαιγα και έμπαινα στο δωμάτιο και ήμουν η χαζοχαρούμενη και όταν μου έλεγε η Κάτια “μαμά γιατί δεν βάφτηκες” της έλεγα “τώρα πηγαίνω”».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Aλήθειες με την Ζήνα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top