Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός: «Αισθάνομαι δολοφόνος. Σκότωσα πολλές αθώες ψυχές»

«Όταν ένα κορίτσι 15 ετών κάνει τόσες εκτρώσεις, δεν ξανακάνει παιδί»

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός: «Αισθάνομαι δολοφόνος. Σκότωσα πολλές αθώες ψυχές»

​Για τις ενοχές που βαραίνουν την συνείδησή της μίλησε στην εκπομπή «Με το Καλημέρα» η Μαρία Ιωαννίδου.

Η ηθοποιός με την… τσίχλα που ήταν και το σήμα κατατεθέν της αποκάλυψε πως νιώθει άσχημα για τις εκτρώσεις που έκανε στο παρελθόν!

«Νιώθω τύψεις. Αισθάνομαι δολοφόνος, ότι σκότωσα πολλές αθώες ψυχές, αναρωτιέμαι πως θα ήταν αυτά τα παιδιά, τι φύλο, θα ήταν αγόρια, κορίτσια, δίδυμα, τι θα ήταν όλα αυτά;» εξομολογήθηκε.

Αυτές οι χειρουργικές επεμβάσεις δεν είχαν επιπτώσεις μόνο στην ψυχή της, αλλά ήταν και η αιτία που στερήθηκε την αγκαλιά ενός δικού της παιδιού!

«Ο Σειληνός ήταν ο παιδικός μου έρωτας, όμως ήταν και η αιτία που δεν έκανα παιδί. Εντάξει όταν ένα κορίτσι 15 ετών κάνει τόσες εκτρώσεις και δεν σε προσέξουν και οι άλλοι που είναι και μεγαλύτεροι από εσένα, δεν ξανακάνεις παιδί. Με τον εαυτό μου θυμώνω και όχι με τον Βαγγέλη» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «οι γονείς μου ήταν προχωρημένοι αλλά είχαν και κάποια ταμπού. Ας πούμε δεν ήθελαν να παντρευτώ τόσο μικρή και να πάρω τον Σειληνό. Ούτε εγώ ήθελα να παντρευτώ αλλά εκείνος μου το είχε βάλει όρο: ή παντρευόμαστε και γινόμαστε ζευγάρι καλλιτεχνικό ή δεν γίνεται τίποτα»

Δειτε το συγκεκριμένο απόσπασμα από την εκπομπή

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top