«Είσαι αποτυχημένη»: το sms που πήρε η πρώην του Τζιμ Κάρεϊ πριν αυτοκτονήσει!

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη νεαρή make up artist

«Είσαι αποτυχημένη»: το sms που πήρε η πρώην του Τζιμ Κάρεϊ πριν αυτοκτονήσει!

​Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για το θάνατο της Κάθρινα Γουαϊτ, της 28χρονης πρώην συντρόφου του Τζιμ Κάρεϊ, η οποία όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, αυτοκτόνησε τέσσερις ημέρες μετά τον χωρισμό τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η νεαρή make up artist είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να βάλει τέλος στη ζωή της, ενώ, λίγο πριν πάρει τα μοιραία χάπια που την οδήγησαν στο θάνατο, έλαβε ένα μήνυμα από την μητέρα της, που την κατηγορούσε για τον χωρισμό της από τον δημοφιλή ηθοποιό!

061015125211_1790.jpg
(Ο ηθοποιός και η make up artist σε δημόσια εμφάνισή τους)

Όπως αναφέρει το TMZ, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, η Κάθρινα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στα τέλη του 2012, λίγο αφότου πέθανε, από καρκίνο στον εγκέφαλο, ο πατέρας της. Μάλιστα, έβαλε τέλος στη ζωή της λίγο αφότου συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από το θάνατό του!

Την ίδια ώρα, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει και ένα μήνυμα που έστειλε στην 28χρονη η βιολογική μητέρα της, ανήμερα των γενεθλίων της, εννέα μέρες πριν την αυτοκτονία. Σύμφωνα με το TMZ, η μητέρα της άτυχης κοπέλας την κατηγόρησε επειδή χώρισε ξανά από τον Τζιμ Κάρεϊ, χαρακτηρίζοντάς την «αποτυχημένη»!

2CE7ECDC00000578-3263397-Mother_The_message_in_question_was_from_Brigid_Sweetman_left_pic-m-16_1444219589334.jpg
(H Κάθρινα -με το φλοράλ φόρεμα- με την βιολογική της μητέρα -με το μπλε- στο γάμο της αδερφής της)

Οι έρευνες για τα αίτια που οδήγησαν την όμορφη νεαρή στην αυτοκτονία συ��εχίζονται, με τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι ο χωρισμός από τον Τζιμ Κάρει, η επέτειος θανάτου του πατέρα και το μήνυμα της μητέρας, επηρέασαν αρνητικά την ψυχολογία της 28χρονης, σε σημείο που την ώθησαν να βάλει τέλος στη ζωή της.

Την Κυριακή, ολοκληρώθηκε η αυτοψία στη σορό της make up artist, ωστόσο, το πόρισμα του ιατροδικαστή για τα αίτια θανάτου αναμένεται να βγει σε περίπου δύο μήνες. Την ίδια ώρα, η μητριά και η αδερφή της Κάθρινα, που ζουν στην Ιρλανδία, βρίσκονται στη Νέα Υόρκη προκειμένου να κανονίσουν την κηδεία της.

Αυτές, πάντως, δεν είναι οι πρώτες συγκλονιστικές αποκαλύψεις: όπως σας έχουμε ενημερώσει, μόλις χθες, Τρίτη, έγινε γνωστό πως η Κάθρινα ήταν… παντρεμένη και σκόπευε να υποβάλλει αίτηση διαζυγίου τον ερχόμενο Δεκέμβριο, ενώ ο Τζιμ Κάρεϊ φέρεται να μην είχε ιδέα για τον γάμο της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top