ΝΕΕΣ πληροφορίες για τον κρυφό γάμο της Παπαρίζου – τι λέει η ίδια για τον έγγαμο βίο!

Γιατί δεν αποκαλεί «σύζυγο» τον Ανδρέα Καψάλη

ΝΕΕΣ πληροφορίες για τον κρυφό γάμο της Παπαρίζου – τι λέει η ίδια για τον έγγαμο βίο!

​«Δεν λέω ότι έχω σύζυγο, αλλά σύντροφο… H λέξη σύζυγος μου θυμίζει λίγο αυτό που λέμε “έχω δέσει τον γάιδαρό μου”», εξομολογείται η Έλενα Παπαρίζου, περίπου τέσσερις μήνες αφότου μπήκε στο club των παντρεμένων. Την ίδια ώρα, αποκαλύφθηκαν νέες λεπτομέρειες για τον κρυφό της γάμο.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η τραγουδίστρια και ο αγαπημένος της, Ανδρέας Καψάλης, παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα, τον Ιούνιο, χωρίς να ενημερώσουν ούτε το στενό τους περιβάλλον.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Θέμης Γεωργαντάς στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο γάμος ήταν πολιτικός και έγινε σε δημαρχείο της Αθήνας. «Πήγανε νομίζω οι δυό τους, πολύ χαλαρά, τύπου “μια μέρα, πάμε”», πρόσθεσε.

Μιλώντας για τον έγγαμο βίο, η τραγουδίστρια, που ετο��μάζεται για το μιούζικαλ «Nine», αναφέρει, στο περιοδικό «Ok!»: «και ο Ανδρέας έχει τη δική του δουλειά, οπότε συναντιόμαστε αργά το βράδυ στο σπίτι, όπως και τα περισσότερα παντρεμένα ζευγάρια. Ο Αντρέας φεύγει από τις 09:00, ενώ οι δικές μας πρόβες αρχίζουν στις 17:00 και κρατούν συνήθως έξι ώρες, οπότε βρισκόμαστε αργά τα μεσάνυχτα».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Θέμης Γεωργαντάς για το γάμο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top