Συνελήφθη γνωστός ηθοποιός – κατηγορείται ότι μαχαίρωσε μία γυναίκα!

Πιθανόν να μπει στη φυλακή για επτά ��ρόνια

Συνελήφθη γνωστός ηθοποιός – κατηγορείται ότι μαχαίρωσε μία γυναίκα!

​Χειροπέδες πέρασε η Αστυνομία σε γνωστό ηθοποιό, ο οποίος κατηγορείται ότι μαχαίρωσε γυναίκα, μετά από καβγά για… ένα αμάξι!

Σύμφωνα με πληροφορίες του αμερικανικού Τύπου, ο Τζέρεμι Τζάκσον -που έγινε παγκοσμίως γνωστός ως ο Χόμπι, ο γιος του Μιτς Μπιουκάνον (Ντέιβιντ Χάσελχοφ) στη σειρά «Baywatch»- κατηγορείται για επίθεση με φονικό όπλο και απειλές.

tumblr_mjw1cnRBph1qe2ts6o1_500.jpg
(Ο ηθοποιός όπως τον γνωρίσαμε στο «Baywatch» και σήμερα)

Ο 34χρονος ηθοποιός φέρεται να καβγάδισε με την γυναίκα κοντά στο σπίτι της, στο Λος Άντζελες, όταν προσπάθησε να πάρει το αυτοκίνητο του συντρόφου της. Ο Τζέρεμι λέγεται ότι την μαχαίρωσε στο χέρι και, μάλιστα, το φως της δημοσιότητας έχει δει φωτογραφία του τραύματός της, που, ευτυχώς, δεν ήταν σοβαρό.

Μετά το επεισόδιο, ο Τζέρεμι έσπευσε να εξαφανιστεί και η Αστυνομία τον συνέλαβε, λίγη ώρα αργότερα, σε ξενοδοχείο, ενώ αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως 7 χρόνια.

spl1144571_001 (1024x768).jpg

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που το πάλαι ποτέ παιδί – θαύμα του Hollywood έχει μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη: τον Απρίλιο που μας πέρασε, κατηγορήθηκε ότι επιτέθηκε με μαχαίρι σε έναν άνδρα, με στόχο να τον κλέψει! Τότε, είχε αφεθεί ελεύθερος, με χρηματική εγγύηση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top