«Πόρτα» από την υιοθετημένη κόρη της «έφαγε» η Νικόλ Κίντμαν-Δεν την κάλεσε στο γάμο της!

Η 22χρονη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της στο Λονδίνο

«Πόρτα» από την υιοθετημένη κόρη της «έφαγε» η Νικόλ Κίντμαν-Δεν την κάλεσε στο γάμο της!

«Πόρτα» έφαγε η Νικόλ Κίντμαν από το γάμο της υιοθετημένης κόρης της, Μπέλα, την οποία απέκτησε ενώ ήταν παντρεμένη με τον Τομ Κρουζ.

Η 22χρονη make –up artist παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Μαξ Πάρκερ, τον προηγούμενο μήνα στο Λονδίνο. Το μυστήριο ήταν μια τελετή «Σαϊεντολογίας» ενώ η δεξίωση έγινε στο πολυτελές «Dorchester Hotel».

spl928742_001.jpg

(Η υιοθετημένη κόρη της Νικόλ Κίντμαν και του Τομ Κρουζ, Μπέλα)

Όπως αναφέρει το Page Six, η χολιγουντιανή σταρ, παρόλο που βρισκόταν στο Λονδίνο κάνοντας πρόβες για την πολυαναμενόμενη επιστροφή της στο θεατρικό σανίδι πρωταγωνιστώντας στην παράσταση «Photograph 51», δεν ήξερε ότι η κόρη της θα αντάλλαζε όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης με τον καλό της, με τον οποίο είναι λιγότερο από ένα χρόνο μαζί.

spl689409_001.jpg

(Η Νικόλ Κίντμαν με τον πρώην της Τομ Κρουζ)

Αντίθετα, ο Τομ Κρουζ όχι μόνο το γνώριζε αλλά βοήθησε οικονομικά το ζευγάρι για τα έξοδα του γάμου. Ωστόσο, δεν κατάφερε να βρεθεί κοντά τους και να τους δώσει την ευχή τους. Το «παρών» δεν έδωσε ούτε ο αδελφός της Μπέλα, Κόνορ.

Σημειώνεται, ότι η τελετή έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο. Συγκεκριμένα, οι καλεσμένοι του ζευγαριού δεν ήταν ούτε γονείς, ούτε συγγενείς, αλλά μόνο καλοί τους φίλοι.

Σημειώνεται ότι η μ��τέρα της, Νικόλ Κίντμαν έχει ξαναφτιάξει τη ζωή της, έχοντας πια μια ευτυχισμένη οικογένεια. Μαζί με τον Κιθ Ούρμπαν, έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την 7χρονη Σάντεϊ Ρόουζ και την 4χρονη Φέιθ Μάργκαρετ.

spl1124747_001.jpg

(Η Νικόλ Κίντμαν με τον νυν σύζυγό της Κιθ Ούρμπαν)


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top