«Παρέλαση» στον Πλούταρχο έκανε η ελληνική showbiz!

Ποιοι διασκέδασαν στο «Posidonio»

Την τιμητική του είχε το τριήμερο που μας πέρασε το «Posidonio», καθώς, εκτός από τον κόσμο που γέμισε ακόμα μία φορά το μαγαζί, τον Γιάννη Πλούταρχο, τη Φανή Δρακοπούλου και τον Νίκο Γκάνο έσπευσαν να ακούσουν και πολλοί άνθρωποι από το χώρο της showbiz.

Το βράδυ της Παρασκευής διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο η τηλεοπτική παρέα του Νίκου Γκάνου, το πάνελ του «NaMaste». Ο νεαρός τραγουδιστής τους καλωσόρισε, ενώ ανέβασε στην πίστα τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη και τραγούδησαν μαζί.

OLG_0702.jpg

Παρών ήταν και ο Βασίλης Καρράς που χαιρετήθηκε εγκάρδια με τον Γιάννη Πλούταρχο, ενώ Πέτρος Ίμβριος και Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, ο καθένας με την παρέα του, «ψήφισαν» το «Posidonio» το βράδυ της Κυριακής. Μάλιστα, ο Πέτρος Ίμβριος, όταν πήρε το μικρόφωνο, δήλωσε πως ο Γιάννης Πλούταρχος πέρα από μεγάλος καλλιτέχνης είναι και μεγάλη ψυχή.

OLG_0669.jpg

Κωνσταντίνος Αργυρός, Τρύφωνας Σαμαράς και Χριστίνα Μηλιού διασκέδασαν επίσης στο ίδιο μαγαζί, με τον Κωνσταντίνο να ερμηνεύει τις επιτυχίες του και να ευχαριστεί από μικροφώνου τον Γιάννη για την στήριξη που κάποτε είχε από εκείνον και δεν ξέχασε.

Raf.Ganos.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top