Έμπλεξε ο Τζιμ Κάρεϊ:Θα τον ανακρίνει η αστυνομία για την αυτοκτονία της 28χρονης πρώην του

Αφαίρεσε την ζωή της με συνταγογραφημένα φάρμακα που είχαν το «ψευδώνυμο» του

Έμπλεξε ο Τζιμ Κάρεϊ:Θα τον ανακρίνει η αστυνομία για την αυτοκτονία της 28χρονης πρώην του

​Αντιμέτωπος με τις αστυνομικές αρχές φαίνεται πως θα βρεθεί ο Τζιμ Κάρεϊ μετά την αυτοκτονία της 28χρονης αγαπημένης του, Κάθρινα Γουάϊτ.

spl1033947_001.jpg
Η πρώην σύντροφος του ηθοποιού (με την οποία χώρισαν για δεύτερη φορά τέσσερις ημέρες πριν αφαιρέσει την ζωή της), βρέθηκε νεκρή στο σπ��τι της στο Los Angeles, μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

(To σπίτι της 28χρονης)

spl1139634_001.jpg
Αυτό που έχει «θορυβήσει» τις Αρχές, είναι ότι στο κομοδίνο δίπλα της όπως αναφέρει το ΤΜΖ, βρέθηκαν υπνωτικά χάπια, αναλγητικά και χάπια ρύθμισης της πίεσης του αίματος, τα οποία ήταν συνταγογραφημένα σε ένα όνομα που ο Τζιμ Κάρεϊ χρησιμοποιούσε ως ψευδώνυμο.

spl1141626_016.jpg
Το δημοσίευμα, υποστηρίζει πως είναι σύνηθες για τους celebrities η παραπάνω πρακτική να χρησιμοποιούν ψεύτικο όνομα για τέτοιους σκοπούς, αλλά όπως και να΄χει, είναι κάτι που πρέπει να διερευνηθεί από την αστυνομία.

Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε πως η νεαρή make up artist, στο σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε, ανέφερε το όνομα του 53χρονου σταρ.

spl1139734_002.jpg
Να αναφέρουμε τέλος, πως ο διάσημος ηθοποιός επισκέφτηκε την Παρασκευή το σπίτι της πρώην συντρόφου του, όπου και έμεινε σχεδόν δυο ώρες παρέα με την αδερφή της Λίζα.

(Η αδερφή της Κάθρινα Γουαϊτ)

spl1141937_001.jpg
Δημοσίευμα της «Sunday People» πάντως,υποστηρίζει πως ο Τζιμ Κάρεϊ μετά τα τραγικά νέα της αυτοκτονίας της πρώην συντρόφου του είναι συντετριμμένος και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την οικογένεια της Κάθρινα, οι οποίοι και τον θέλουν στην κηδεία της που θα γίνει σε ένα χωριό της Ιρλανδίας (τόπο καταγωγής της).

spl1141742_002.jpg
«Το να είναι παρών στο τελευταίο αντίο είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει για να τιμήσει την γυναίκα που αγαπούσε. Η οικογένεια της τον θέλει εκεί γιατί ήξεραν πολύ καλά τι σήμαινε ο 53χρονος σταρ για την κόρη τους», αναφέρει πηγή στην εφημερίδα.
spl1141626_001.jpg
spl1141626_003.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι τελευταίες φώτο του Τζιμ Κάρεϊ με την Κάθρινα Γουάϊτ 2 εβδομάδες πριν η 28χρονη αυτοκτονήσει-Νέες αποκαλύψεις για την πρώην του: Ήταν Σαϊεντολόγος και παρακολουθούσε εντατικά μαθήματα επιβίωσης

Φώτο ντοκουμέντο:Χαμογελαστός ο Κάρεϊ τη μέρα που χώρισε από την 28χρονη νεκρή σύντροφο του

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top