Μανούλα ξανά η Σάντρα Μπούλοκ-Απέκτησε ένα κοριτσάκι!

Μεγάλωσε κι άλλο την οικογένειά της

Μανούλα ξανά η Σάντρα Μπούλοκ-Απέκτησε ένα κοριτσάκι!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Σάντρα Μπούλοκ καθώς μεγάλωσε κι άλλο την οικογένειά της, υιοθετώντας ακόμα ένα παιδάκι, κοριτσάκι αυτή τη φορά!

Η 51χρονη χολιγουντιανή σταρ θέλησε να χαρίσει ένα αδελφάκι στον 5χρονο γιο της, Λούις, τον οποίο υιοθέτησε από την Νέα Ορλεάνη το 2010.

spl939971_001.jpg
Αν και δεν έχουν γίνει περισσότερες πληροφορίες γνωστές για το νέο μέλος της οικογένειάς της, τα ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως πριν προχωρήσει σε αυτήν την κίνηση η Μπούλοκ ζήτησε την σύμφωνη γνώμη του νέου της συντρόφου της, Μπράιαν Ράνταλ, ο οποίος μάλιστα μετακόμισε πριν λίγες ημέρες στο σπίτι της στο Μπέβερλι Χιλς.

010915183826_6732.jpg
Βλέπετε, πέντε χρόνια μετά το χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της Τζέσε Τζέιμς, που την απάτησε με μια πορνοστάρ, η χολιγουντιανή σταρ είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ και μάλλον βλέπει σοβαρά τον κούκλο φωτογράφο που έχει στο πλευρό της.

110915211841_1760.jpg
Μάλιστα, ο ίδιος φαίνεται να αγαπά πολύ τον 5χρονο γιο της καθώς τους τελευταίους πέντε μήνες που έχει σχέση μαζί της, οι παπαράτσι τους έχουν τσακώσει αρκετές φορές να κάνουν βόλτες μαζί με τον μικρούλη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top