Να τες και οι φώτο: Το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση

Δείτε τους σε τρυφερά ενσταντανέ κατά την διάρκεια νυχτερινής τους εξόδου

Να τες και οι φώτο: Το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση

Την σχέση τους με δημόσια κοινή εμφάνιση επιβεβαίωσαν Χρυσάνθη Ντάφλα και Τάσος Πρωτόπαπας.

Το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, διασκέδασε σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, με τα τρυφερά ενσταντανέ να περισσεύουν.

8348_XRISANTHI_NTAFLA_1992015.jpg
Όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ, η ξανθιά καλλονή έλαμπε στο πλευρό του επιχειρηματία, ο οποίος ήταν πολύ τρυφερός μαζί της.

Φορώντας ένα μάξι φόρεμα με γεωμετρικά σχέδια, η Χρυσάνθη Ντάφλα έδειχνε στα καλύτερα της, έχοντας αφήσει πίσω τον χωρισμό από τον πρώην σύζυγο της Αλέξη Λούβαρη.

8527_XRISANTHI_NTAFLA_TAKIS_FORNEZIS_1992015.jpg
Να αναφέρουμε, πως το μοντέλο και ο πρώην άντρας της ήταν παντρεμένοι για τρία χρόνια, αλλά ο έγγαμος βίος δεν είχε αίσιο τέλος καθώς αποφάσισαν να χωρίσουν συναινετικά.

8555_TAKIS_FORNEZIS_XRISANTHI_NTAFLA_1992015.jpg
Πλέον, η Χρυσάνθη Ντάφλα ζει την ευτυχία στο πλευρό του Tάσου Πρωτόπαπα, με τον οποίο μπορεί να είναι «μαζί» μόλις μερικούς μήνες, αλλά «η σχέση τους δείχνει να είναι πολύ δυνατή. Μετά το τέλος του γάμου της η Χρυσάνθη ήθελε να μείνει λίγο μόνη, ωστόσο το φλερτ του Τάσου προς το πρόσωπό της κατάφερε να την κάνει να ενδώσει. Έχοντας πλέον το διαζύγιο στα χέρια της, η Χρυσάνθη είναι έτοιμη να προχωρήσει στη ζωή της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» λέει άτομο από το περιβάλλον τους.

8569_XRISANTHI_NTAFLA_TAKIS_FORNEZIS_1992015.jpg
Όσο για το love story τους; Γνωρίστηκαν σε ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή bars- restaurants, που διατηρεί ο ίδιος μαζί με τους δύο συνεταίρους του στην Κηφισιά, και από την πρώτη ημέρα προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top