ΝΕΟ ΕΙΔΥΛΛΙΟ: γνωστή τραγουδίστρια φλερτάρει με ντράμερ!

Στο… γήπεδο έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους

ΝΕΟ ΕΙΔΥΛΛΙΟ: γνωστή τραγουδίστρια φλερτάρει με ντράμερ!

Στις κερκίδες του γηπέδου «έσκασε» το νέο ειδύλλιο της showbiz, με πρωταγωνιστές μία πασίγνωστη ξανθιά τραγουδίστρια και έναν ντράμερ!

Μπορεί η φωτογραφία που «ανέβασε» προ ημερών στα social media ο 39χρονος μουσικός Τράβις Μπάρκερ πέρασε «στα ψιλά», ωστόσο, έντεκα μέρες μετά αποκαλύφθηκε ότι βγαίνει με την Ρίτα Όρα.

«Εγώ και η όμορφη Ρίτα Όρα», έγραψε στο Instagram ο ντράμερ και δημοσίευσε φωτογραφία του με την 24χρονη σταρ, από τον αγώνα Power 106 All-Star Game, στο Λος Άντζελες, στις 20 Σεπτεμβρίου.

oradrummer.jpg

«Κι εγώ χάρηκα που σε είδα», απάντησε, αναδημοσιεύοντας τη φωτογραφία, η τραγουδίστρια, την οποία είδαμε και σε ρόλο ηθοποιού αφού ενσάρκωσε την αδερφή του Κρίστιαν Γκρέι στην ταινία «50 Αποχρώσεις Του Γκρι».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, οι δυό τους μόνο… τυπικοί δεν είναι, αφού βγαίνουν ραντεβού και, μάλιστα, εκείνη έκανε την πρώτη κίνηση!

Ο Μπάρκερ έχει «στην πλάτη» ένα διαζύγιο, καθώς υπήρξε παντρεμένος από το 2004 έως και το 2009 και απέκτησε δύο παιδιά, 11 και 9 ετών, ενώ η Όρα χώρισε τον Ιούλιο που μας πέρασε από τον γιο του Τόμι Χίλφιγκερ.

1f00979aa57c63eef6ae533b66285c.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top