«Στη γύρα» η Ζιζέλ: Ρωτά τις νταντάδες της αν ο Τομ Μπράντι τις φλερτάρει!

Η βραζιλιάνα καλλονή είναι αποφασισμένη να μην έχει την ίδια τύχη με αυτή της Τζένιφερ Γκάρνερ!

«Στη γύρα» η Ζιζέλ: Ρωτά τις νταντάδες της αν ο Τομ Μπράντι τις φλερτάρει!

​Ποιος θα το φανταζόταν ότι μια νταντά θα μπορούσε να κάνει τόσο κακό σε δυο ζευγάρια. Και όμως! Η Κριστίν Ουζόνιαν αφού «τα έφτιαξε» με τον Μπεν Άφλεκ (μετά τον χωρισμό του από την Τζένιφερ Γκάρνερ πριν ακόμα ανακοινωθεί δημόσια το διαζύγιο τους), τώρα φέρεται να είναι και «πέτρα του σκανδάλου» στο γάμο της Ζιζέλ με τον Τομ Μπράντι!

spl930669_003.jpg
Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, προ ημερών είδε το φως της δημοσιότητας, ο λόγος που Ζιζέλ και Μπράντι πέρασαν σοβαρή κρίση στο γάμο τους.

spl1098068_001.jpg
Αιτία; Η 28χρονη «νταντά» του Μπεν Άφλεκ, Κριστίν Ουζόνιαν, η οποία στις 27 Ιουνίου ταξίδεψε παρέα με τον Άφλεκ και τον Τομ Μπράντι, στο ιδιωτικό τζετ του δεύτερου, με προορισμό το Las Vegas για ένα φιλανθρωπικό τουρνουά του πόκερ. Τρεις μέρες μετά, ανακοινώθηκε το διαζύγιο του Άφλεκ με την Γκάρνερ.

spl930669_015.jpg
Αυτό που είχε εξοργίσει την Ζιζέλ, ήταν ότι κατά την διάρκεια του ταξιδιού, η νταντά έδειχνε πολύ άνετη μέσα στο τζετ (είχε βγάλει μάλιστα τα παπούτσια της), ενώ ο σύζ��γός της, την είχε αφήσει να δοκιμάσει και τα τέσσερα μεγάλα δαχτυλίδια του από το «Super Bowl», με τα οποία έβγαλε και την επίμαχη φώτο.

spl930669_022.jpg
Και μπορεί η Ζιζέλ να «επαναπαύτηκε» κατά κάποιον τρόπο όταν έμαθε πως η Ουζόνιαν είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον Άφλεκ, αλλά απ΄ότι φαίνεται δεν σκοπεύει να αφήσει τελείως στην τύχη του το θέμα, καθώς δημοσίευμα του «ΟΚ» αναφέρει πως έχει αρχίσει και ρωτάει τις νταντάδες που έχει στην υπηρεσία της, ποιες είναι οι σχέσεις τους με τον Τομ Μπράντι.

spl930669_023.jpg
Συγκεκριμένα η 34χρονη βραζιλιάνα καλλονή, τους κάνει… ανάκριση για το τι κάνουν με τον σύζυγό της όταν εκείνη δεν είναι παρούσα, καθώς και το αν τις έχει ποτέ φλερτάρει ο Τομ Μπράντι.

spl930669_007.jpg
Ωστόσο η παραπάνω συμπεριφορά της Ζιζέλ έχει εξοργίσει τον 38χρονο σύζυγό της, ο οποίος της παραπονιέται πως τον κάνει να φαίνεται σαν κακός σύζυγος.

(Η νταντά)
spl1107982_001.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top