ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Έλληνας τραγουδιστής μιλά για το πρόβλημα που τον έστειλε στο νοσοκομείο!

Πήρε ��ξιτήριο μετά από 15 μέρες

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Έλληνας τραγουδιστής μιλά για το πρόβλημα που τον έστειλε στο νοσοκομείο!

Στο σπίτι του αναρρώνει πλέον γνωστός νεαρός Έλληνας τραγουδιστής, που υπέστη αιφνίδια βαρηκοΐα – κώφωση! Μιλώντας για πρώτη φορά, αποκαλύπτει πώς ένιωσε, αλλά και πώς αντιμετώπισε την περιπέτεια με την υγεία του.

«Αρχικά δεν σοκαρίστηκα. Θεωρούσα πως όλο αυτό το περιστατικό ήταν αποτέλεσμα κόπωσης. Όταν έμαθα, όταν αντιλήφθηκα μάλλον, ότι δεν άκουγα από το ένα αυτί, σοκαρίστηκα», εξομολογείται, στο περιοδικό «Εγώ Weekly», ο Άρης Πλασκασοβίτης.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο ταλαντούχος τραγουδιστής, που γνωρίσαμε από το «Greek Idol» και έχουμε δει σε μεγάλες θεατρικές παραγωγές, στο «Your Face Sounds Familiar» αλλά και σε live εμφανίσεις, εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και παρέμεινε για 15 ημέρες, μέχρι τη Δευτέρα που μας πέρασε, ενώ υπεβλήθη σε ενδελεχείς εξετάσεις.

aris_eksitirio.jpg
(O Άρης βγαίνοντας από το νοσοκομείο)

«Ελπίζαμε ότι θα επανερχόταν η ακοή στο δεξί αυτί, αλλά υπήρχε και το ενδεχόμενο να μην αποκατασταθεί η βλάβη», παραδέχεται ο Άρης και συνεχίζει: «δεν φοβήθηκα! Είμαι μαχητής! Αντιμετωπίζω και τις χαρές και τα προβλήματα με πάθος. Για όλα υπάρχει λύση! Δεν με άφησαν οι συγγενείς μου, οι φίλοι μου, οι γιατροί μου, αλλά και η αισιόδοξη φύση μου να πιστέψω ότι δεν θα έβγαινα γερός από αυτή την περιπέτεια. Σκεφτόμουν μόνο ότι στη χειρότερη περίπτωση θα έπρεπε να καταβάλω μία έξτρα προσπάθεια για να αντιμετωπίσω ό,τι συνέβη».

Και καταλήγει: «έχω τους ανθρώπους που αγαπώ δίπλα μου, κάνω την δουλειά που λατρεύω. Κι αν δεν άκουγα πια από το ένα αυτί, θα άκουγα από το άλλο! Τι θα σήμαινε; Θα άλλαζε η φωνή μου σε κάτι ή η ματιά που βλέπω τη ζωή; Δηλαδή, αν αύριο βρεθείς με ένα νεφρό, σημαίνει ότι δεν θα μπορείς να ζήσεις ή να έχεις μια φυσιολογική ζωή;».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top