Συγκλονιστικό: Η κόρη του Κερτ Κομπέιν παντρεύτηκε κρυφά τον... σωσία του πατέρα της!

Ούτε η μητέρα της δεν πήγε στον μυστικό τους γάμο!

Συγκλονιστικό: Η κόρη του Κερτ Κομπέιν παντρεύτηκε κρυφά τον... σωσία του πατέρα της!

Ήταν 5 Απριλίου του 1994 όταν ο frontman των Nirvana, Κερτ Κομπέριν βρέθηκε νεκρός. Τότε η κόρη του Φράνσις Μπιν, καρπός του έρωτά του με την Κόρτνεϊ Λοβ, την τραγουδίστρια του συγκροτήματος «Hole», ήταν σχεδόν δύο ετών.

Πριν από λίγες ημέρες, 21 χρόνια μετά το θάνατο του ροκ σταρ, η κόρη του, Φράνσιν Μπιν, παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Ισάια Σίλβα, μετά από πέντε χρόνια σχέσης και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

spl934319_001.jpg
Τα άτομα που παρευρέθηκαν στο μυστήριο ήταν γύρω στα 15 ενώ η 23χρονη κοπέλα δεν κάλεσε ούτε την ίδια της τη μητέρα!

spl1005931_002.jpg
«Η Κόρτνεϊ αγαπάει τον Ισάια αλλά αιφνιδιάστηκε όταν έμαθε για τον γάμο της κόρης της» ανέφερε πηγή στο E! News και πρόσθεσε: «Της αρέσει πολύ ο Ισάια για την κόρη της και είναι πολύ χαρούμενη για αυτή. Λυπήθηκε βέβαια που δεν ήταν στο γάμο».

ko-1_10.jpg
Όπως τόνισε, η Φράνσις την ενημέρωσε κατευθείαν μετά το γάμο ενώ οι σχέσεις τους πια είναι πολύ καλύτερες σε σχέση με το παρελθόν.

ko-3_6.jpg
Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί η φιγούρα του συζύγου της 23χρονης καθώς, όπως θα δείτε στις φωτο, μοιάζει πολύ με τον αδικοχαμένο πατέρα της Κερτ Κομπέιν.

ko-2_6.jpg

Ο νεαρός έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τον frontman των Nirvana, ενώ τα μαλλιά του και το στιλ του είναι ίδια!

«Ο Κερτ έφτασε στο σημείο όπου έπρεπε να θυσιάσει κάθε κομμάτι του γιατί ο κόσμος το απαίτησε από αυτόν. Νομίζω ότι αυτή ήταν μια από τις αιτίες που έφυγε, δεν ήθελε να είναι εδώ πια και ένιωθε πως όλοι θα ήταν πιο ευτυχισμένοι χωρίς αυτόν» είχε πει η Φράνσις σε συνέντευξή της για την αυτοκτονία του πατέρα της και είχε προσθέσει: «Στην πραγματικότητα, αν ζούσε θα είχα έναν μπαμπά, κάτι που θα ήταν μια εκπληκτική εμπειρία».

090415161518_8256.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top