O αδερφός της Κέιτ Μίντλετον λύνει τη σιωπή του: «Δεν χώρισα!»

Φήμες ήθελαν τον 28χρονο να έχει ρίξει τίτλους τέλους στη σχέση του εξαιτίας της...αδελφής του!

O αδερφός της Κέιτ Μίντλετον λύνει τη σιωπή του: «Δεν χώρισα!»

Τις φήμες που τον ήθελαν να έχει χωρίσει εξαιτίας της αδελφή�� του, Δούκισσας του Κέιμπριτζ, διέψευσε ο 28χρονος Τζέιμς Μίντλετον, το όνομα του οποίου μονοπωλούσε τις τελευταίες μέρες τα βρετανικά κυρίως tabloids.

spl848516_001.jpg
Όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, δημοσιεύματα υποστήριζαν πως το νεαρό μοντέλο και η 36χρονη παρουσιάστρια Ντόνα Ερ έριξαν τίτλους τέλους στη σχέση τους, καθώς η οικογένεια Μίντλετον δεν ενέκρινε την Ντόνα. Ο λόγος; Επειδή δεν την θεωρεί κατάλληλη να γίνει η νύφη της μελλοντικής βασίλισσας της Βρετανίας!

spl609858_002.jpg
Το ζευγάρι με κοινή του ανακοίνωση στην «The Mail on Sunday» αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ξεκαθαρίζοντας φυσικά πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει: «Πριν λίγες ημέρες, έκπληκτοι διαβάσαμε ότι χωρίσαμε. Είμαστε στην ευχάριστη θέση, να σας πληροφορήσουμε ότι η σχέση μας δεν τελείωσε. Είμαστε ακόμα ζευγάρι και δεν ακολουθήσαμε χωριστούς δρόμους. Όλες αυτές οι ιστορίες είναι αναληθείς και χωρίς αξία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

spl616181_003.jpg
Μάλιστα, το 28χρονο μοντέλο και η 36χρονη παρουσιάστρια δεν δίστασαν να αποκαλύψουν πως όταν διάβασαν για τον περιβόητο «χωρισμό» τους γέλασαν με την ψυχή τους.

Ευτυχώς το πήραν... χαλαρά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top