Έκλειψη σελήνης και υπερπανσέληνος: πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου!

Τι φέρνει το σπάνιο, «μαγικό», φαινόμενο

Έκλειψη σελήνης και υπερπανσέληνος: πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου!

Ώρα για δράση, αλλά και εντάσεις! Αυτό σηματοδοτούν, με λίγα λόγια, η αποψινή έκλειψη σελήνης και η υπερπανσέληνος, που, όπως έχει γράψει το star.gr, θα κάνουν απόψε την εμφάνισή τους στον ουρανό.

Η πανσέληνος πραγματοποιείται στις 05:50 τα ξημερώματα στον άξονα Κριού – Ζυγού και, συγκεκριμένα, στην 4η μοίρα του Κριού, ενώ η ολική έκλειψη Σελήνης που τη συνοδεύει τονίζει ακόμα περισσότερο, τόσο τις εντάσεις, όσο και το ότι πρέπει να είμαστε δυνατοί. Η επιρροή αυτής της έκλειψης, σύμφωνα με την αστρολογία έχει ήδη αρχίσει από την προηγούμενη έκλειψη, δηλαδή στις 13/9 και θα συνεχίσει να επιδρά μέχρι και 24/10.

Σε γενικές γραμμές, τα ζώδια που επηρεάζονται αρνητικά από το φαινόμενο είναι εκείνα του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι και, ιδιαίτερα, όσοι γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο (Κριοί από 22 έως 28 Μαρτίου, Ζυγοί από 25 έως 30 Σεπτεμβρίου, Καρκίνοι από 23 έως 29 Ιουνίου και Αιγόκεροι από 23 έως 29 Δεκεμβρίου).

Στους τυχερούς ανήκουν οι Λέοντες και οι Υδροχόοι, ενώ, ούτε κρύο, ούτε ζέστη, θα έχουν τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους.

Αναλυτικά, ανά ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ

Ξεκαθαρίσματα με ανθρώπους και καταστάσεις, αλλά και διεκδικήσεις, σε μια περίοδο με καθυστερήσεις και εμπόδια. Με δεδομένο το ότι δεν έχεις υπομονή, απέφυγε το θυμό και τις εντάσεις, γίνε πιο ευέλικτος, αλλά και μην αναβάλλεις τα σχέδιά σου, καθώς θα τα εδραιώσεις με τη βοήθεια του Κρόνου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιφυλακτικότητά σου ενισχύεται, μετά από ένα διάστημα που παραήσουν θετικός και ανοικτός με τους άλλους. Μια μελαγχολία θα κάνει την εμφάνισή της, ωστόσο, ξέχνα το δυσάρεστο παρελθόν συντροφιά με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο ή με ένα ταξιδάκι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η περίοδος επιτάσσει διαπραγμάτευση! Μίλα ανοικτά για τις προθέσεις σου και άφησε «παραθυράκι» για το μέλλον. Αν πιεστείς για να δώσεις μία απάντηση, κάνε το διπλωματικά, ενώ τώρα θα δεις ποιοι από το οικογενειακό και φιλικό σου περιβάλλον παραμένουν δίπλα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όσο και αν νιώθεις ότι θα εκραγείς… συγκρατήσου! Φόρτος εργασίας και διαμάχες θα είναι σχεδόν καθημερινά στο «μενού», γι’ αυτό έχε σθένος και κινήσου με ρεαλισμό για να μη βρεθείς μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις.

ΛΕΩΝ

Μην επαναπαύεσαι παρά τη θετική επιρροή του φαινομένου στο ζώδιό σου, καθώς ο ανάδρομος Ερμής «παραμονεύει». Θέματα σπουδών, γραπτά, εξετάσεις, μαθήματα και ταξίδια ευνοούνται, ενώ πρέπει να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεσαι και στις αποφάσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Άγχος και ανησυχία, με κύριο «πονοκέφαλο» τα οικονομικά. Αυτή την περίοδο «πάγωσε» τα ερωτικά και δώσε έμφαση στις διευθετήσεις, μέχρι και τις 10/10 οπότε και ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, θα γίνει σύμμαχός σου.

ΖΥΓΟΣ

Ένας κύκλος κλείνει σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων και συνεργασιών. Αυτή την περίοδο αναζητάς το δίκιο σου και θα το βρεις μόνο αν εστιάσεις στα κατάλληλα πρόσωπα ή πάρεις την απόφαση να τερματίσεις σχέσεις και καταστάσεις, χωρίς να φοβάσαι ότι θα μπορούσες να πράξεις αλλιώς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η έκλειψη σε κάνει να σκέφτεσαι πολύ γύρω από θέματα υγείας, εργασίας και προσωπικής ευεξίας. Πρόσεχε τις υπερβολές και μην κάνεις περισσότερα από όσα πρέπει. Επίσης, η τάση σου να σκέφτεσαι το χειρότερο δεν βοηθάει σε κανένα επίπεδο και σε οδηγεί σε λάθος επιλογές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η θετική πλευρά της έκλειψης σε κάνει να ξεκαθαρίσεις με τι θέλεις να ασχοληθείς και ποιο ενδιαφέρον θα δώσει χρώμα στη ζωή σου. Κάποιες αποκαλύψεις θα σε στεναχωρήσουν, αλλά θα είναι τελικά προς όφελός σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κούραση που αισθάνεσαι δεν είναι σωματική αλλά ψυχολογική, καθώς μια σειρά από γεγονότα σε εξαντλούν. Προετοίμασε καταστάσεις και μην πάρεις καμία απόφαση μέχρι τις 10/10, ειδικά για επαγγελματικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή στους καλοθελητές! Μην εμπιστεύεσαι οτιδήποτε σου λένε άτομα που σε πλησιάζουν, είτε για επαγγελματικά, είτε για προσωπικά θέματα. Αυτή η έκλειψη σε κάνει να ξεκαθαρίσεις τις σχέσεις σου με οικεία πρόσωπα, ενώ αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνείς, δείχνοντας ποιος έχει το πάνω χέρι.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα οικονομικά είναι σε πρώτο πλάνο, όπως και οι ευκαιρίες να αποκτήσεις περισσότερα έσοδα και να διευθετήσεις τις εκκρεμότητές σου. Προτάσεις μπορεί να προκύψουν ξαφνικά και από οπουδήποτε, η πιο σημαντική, ωστόσο, πιθανότατα θα προέλθει από ένα φιλικό πρόσωπο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top