ΔΕΙΤΕ το συγκινητικό τραγούδι - αφιέρωση της Σακίρα για τα παιδιά!

Εμφανίστηκε στη γενική συνέλευση του ΟΗΕ, παρουσία του πάπα

ΔΕΙΤΕ το συγκινητικό τραγούδι - αφιέρωση της Σακίρα για τα παιδιά!

Τον αντιπολεμικό ύμνο του Τζον Λένον, το «Ιmagine», τραγούδησε η Σακίρα στη γενική συνέλευση του ΟΗΕ, παρουσία του πάπα, αφιερώνοντάς τον στα παιδιά όλου του κόσμου και, ιδίως, σε αυτά που δίνουν «μάχη» για μια καλύτερη ζωή!

Η 38χρονη Κολομβιανή σταρ, πρέσβειρα καλής θέλησης της UNICEF και μητέρα δύο παιδιών, «μάγεψε» με τη φωνή της, αλλά και την «αγγελική» της εμφάνιση, με ένα λευκό, αρχαιοελληνικού στυλ, φόρεμα.

2015-09-25t153623z_324045883_tb3eb9p17ccwd_rtrmadp_3_un-assembly (1024x682).jpg

«Ζούμε σε έναν κόσμο, στον οποίο πολλοί γεννιούνται και πεθαίνουν φτωχοί. Είναι στο χέρι μας να γίνουμε η πρώτη κοινωνία που θα καταπολεμήσει τη φτώχεια και θα φέρει δικαιοσύνη και ισότητα. Τα παιδιά μας έχουν δικαίωμα στις ίσες ευκαιρίες, έχουν δικαίωμα να ευδοκιμήσουν και να είναι χαρούμενα, υγιή και ασφαλή. Τώρα είναι η στιγμή, όχι μόνο στη φαντασία», είπε η Σακίρα, πριν την εξαιρετική ερμηνεία της.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, πριν από λίγες ημέρες, μετά από συνάντησή της με τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, η τραγουδίστρια τραγούδησε a capella το «Imagine» στη μνήμη του μικρού Αϊλάν και του αδερφού του, Γκαλίμπ, που βρέθηκαν νεκροί στα τουρκικά παράλια, στο δρόμο της προσφυγιάς…

Δείτε στο βίντεο την εμφάνιση της Σακίρα στον ΟΗΕ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top