ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από τη μυστική βάπτιση του γιου του Μενιδιάτη!

Πήρε το όνομα Πα��αγιώτης, σε στενό κύκλο, στον Πόρο

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από τη μυστική βάπτιση του γιου του Μενιδιάτη!

​Νησιώτικο χρώμα και ναυτικό θέμα είχε η βάπτιση του δευτερότοκου γιου του Χρήστου Μενιδιάτη και της Νάνσυς Μπίσια, η οποία, όπως πρώτο και αποκλειστικά έγραψε το star.gr, έγινε στις 15 Σεπτεμβρίου, σε στενό κύκλο, στον Πόρο.

Ο επτά μηνών γιος του ζευγαριού πήρε το όνομα Παναγιώτης, από τον πατέρα της Νάνσυς, με νονό τον ιδιοκτήτη του «Sirene Blue Hotel», Σπύρο Λάζαρη, ο οποίος κατάγεται από τον Πόρο και για τον λόγο αυτό επιλέχθηκε για το μυστήριο το νησί.

12037968_1682974498598940_5714032474517803568_n.jpg

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό «Hello», που δημοσιεύει φωτογραφίες από την βάπτιση, μικρός Παναγιώτης ήταν ήσυχος και γελαστός καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής, στον ιερό ναό Παναγίας Αγίας Ζώνης, ενώ ο μεγαλύτερος αδερφός του, Μιχάλης, προσπαθούσε να είναι συνέχεια δίπλα του.

Στο στολισμό επικρατούσαν το μπλε και το λευκό και τα καραβάκια και οι άγκυρες. Οι καλεσμένοι -μεταξύ των οποίων οι νιόπαντροι (και κουμπάροι του Χρήστου) Γιώργος Γιαννιάς και Ελευθερία Παντελιάκη, ο Κωνσταντίνος Αργυρός (έχει βαπτίσει τον μεγαλύτερο γιο του ζευγαριού) και η Στέλλα Καλλή- κεράστηκαν λευκές μαρέγκες, cookies με γαλάζια ζαχαρόπαστα και κουφέτα, ενώ έγραψαν τις ευχές τους σε ένα βιβλίο διακοσμημένο με τον Μικρό Πρίγκιπα.

Menidiatis-vatisi-ok-3.jpg

Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση, σε χαλαρούς ρυθμούς, στο ξενοδοχείο του νονού, όπου, όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι άντρες της παρέας παρακολούθησαν το βράδυ τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας για το Ευρωμπάσκετ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top