HOT: δείτε την Έλενα Παπαρίζου με κόκκινο δαντελωτό σουτιέν!

Βγάζει μάτια στην επίσημη φωτογράφηση του μιούζικαλ «Nine»

HOT: δείτε την Έλενα Παπαρίζου με κόκκινο δαντελωτό σουτιέν!

​Το… μπούστ�� της Έλενας Παπαρίζου κλέβει την παράσταση από την επίσημη φωτογράφηση για το μιούζικαλ «Nine», στο οποίο, όπως σας έχουμε ενημερώσει, θα παίζει η τραγουδίστρια μετά την πολυετή απουσία της από την Ελλάδα.

Η Έλενα ενσαρκώνει την εταίρα, στο διάσημο μιούζικαλ που βασίζεται στο αυτοβιογραφικό 8 ½ του Φεντερίκο Φελίνι, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Οκτωβρίου, στο «Πάνθεον», σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

ΟΜΑΔΙΚΗ_ΝΙΝΕ (1024x769).jpg

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ενώ τους γυναικείους ρόλους, εκτός από την τραγουδίστρια, οι Μάρω Κοντού, Κατερίνα Λέχου, Νάντια Μπουλέ, Αγορίτσα Οικονόμου, Κατερίνα Παπουτσάκη και Τάνια Τρύπη.

ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ_ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ (769x1024).jpg

Επί σκηνής θα ανέβουν 14 υπέροχες ηθοποιοί και χορεύτριες, καθώς και 12μελής ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Αλέξιου Πρίφτη, με τον Μανόλη Παντελιδάκη να «υπογράφει» τα σκηνικά, τη Ντένη Βαχλιώτη τα κουστούμια και την αδερφή της Άννας Βίσση, Λία, να έχει τη φωνητική διδασκαλία.

ΛΕΧΟΥ_ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ_ΚΟΝΤΟΥ (769x1024).jpg

Το «Nine», που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1982 στη Νέα Υόρκη και έχει τιμηθεί με πέντε βραβεία Tony, θα ανεβαίνει κάθε Τετάρτη (20:00), Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο (21:00) και Κυριακή (19:00), ενώ τα εισιτήρια κοστίζουν από 15 έως 45 ευρώ.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ_ΤΡΥΠΗ_ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ (769x1024).jpg
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ_ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ_ΜΠΟΥΛΕ (769x1024).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top