Αντζελίνα Τζολί-Μπραντ Πιτ: Ένα βήμα πριν αποκτήσουν το 7ο παιδί τους!

Φήμες αναφέρουν ότι ετοιμάζονται να υιοθετήσουν ένα αγοράκι από τη Συρία

Αντζελίνα Τζολί-Μπραντ Πιτ: Ένα βήμα πριν αποκτήσουν το 7ο παιδί τους!

Να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους σκέφτονται η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ.

Το ζευγάρι το οποίο έχει έξι παιδιά, τέσσερα εκ των οποίων είναι υιοθετημένα, σκέφτεται να υιοθετήσει ακόμα ένα, αυτή τη φορά από τη Συρία.

spl1071758_002.jpgspl1082536_002.jpg
Όπως ανέφερε πηγή στο Radar Online, η χολιγουντιανή σταρ «σε ένα πρόσφατο ταξίδι της στην Συρία γνώρισε τρία αγοράκια, όλα αδέρφια μεταξύ τους. Το μεσαίο από αυτά ήξερε αγγλικά. Η Τζολί συγκλονίστηκε όταν έμαθε πως πήραν τον μπαμπά τους οι στρατιώτες και πως η μαμά τους πέθανε όταν βομβάρδισαν το σπίτι τους…»ανέφερε άτομο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού και πρόσθεσε πως «Το μεγαλύτερο σε ηλικία από τα αγοράκια δεν μιλούσε, αλλά δεν ξεκόλλησε από το πλευρό της διάσημης ηθοποιού.»

spl564347_001.jpg

(Φωτο από το ταξίδι της Τζολί στη Συρία)

Επιστρέφοντας στις ΗΠΑ η Τζολί ανακοίνωσε στον Μπραντ Πιτ ότι θέλει να τα υιοθετήσει και τα τρία. Ωστόσο, ο ίδιος αρνήθηκε καθώς πιστεύει πως είναι πολλά ακόμα τρία ακόμα παιδιά και πως μπορεί να ταράξουν τις ισσοροπίες της οικογένειας. Παρόλα αυτά, ο ηθοποιός συμφώνησε στην υιοθεσία του ενός αγοριού.

«Θέλει πολύ χρόνο για να υιοθετήσεις ένα παιδί από την Συρία αυτή την περίοδο. Θα πάρει 4-5 μήνες μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία» τόνισε η ίδια πηγή.

Πάντως, μέχρι στιγμής το ζευγάρι δεν έχει κάνει καμία επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το θέμα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top