«Διπλός μπελάς»: Τζένιφερ Άνιστον και Τζάστιν Θερού περιμένουν δίδυμα λίγο μετά το γάμο τους!

Φήμες για εγκυμοσύνη της ηθοποιού/ πρώτη ανάρτηση: 18-09-2015, 01:00

«Διπλός μπελάς»: Τζένιφερ Άνιστον και Τζάστιν Θερού περιμένουν δίδυμα λίγο μετά το γάμο τους!

Μπορεί προηγούμενα δημοσιεύματα να ήθελαν την Τζένιφερ Άνιστον και τον Τζάστιν Θερού να χωρίζουν αφότου επέστρεψαν από το μήνα του μέλιτος, ωστόσο, νέες φήμες αναφέρουν πως το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του και μάλιστα περιμένει… δίδυμα!

Σύμφωνα με το περιοδικό Οk! η χολιγουντιανή σταρ είναι έγκυος μετά από πολλές προσπάθειες που έκανε για να αποκτήσει παιδί!

070915203715_5601.jpg
Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έμαθε ότι θα γίνει μητέρα μόνο λίγες ημέρες πριν από το μυστικό γάμο της με τον σύντροφό της στην έπαυλή τους στην Καλιφόρνια.

Μόλις έμαθε τα χαρμόσυνα νέα η Τζένιφερ τρελάθηκε από τη χαρά της ενώ τα ανακοίνωσε με τον εξής τρόπο στην Τζάστιν Θερού: «Του μαγείρεψε ένα ρομαντικό δείπνο και μετά του είπε ότι είχε μια ιδιαίτερη έκπληξη για εκείνον. Μετά του έδειξε τα αποτελέσματα από το τεστ που είχε κάνει. Ο Τζάστιν συγκινήθηκε και μάλιστα έκλαψε λίγο» εξομολογήθηκε περιοδικό πηγή από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού.

ok periodiko aniston d.jpg

Στη συνέχεια η 46χρονη ηθοποιός που κατάγεται από την Ελλάδα, έμαθε ότι περιμένει δίδυμα κοριτσάκια ένα νέο που ανακοίνωσε στον Θερού , ε��ώ εκείνος βρισκόταν στα γυρίσματα μιας ταινίας στο Τέξας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η 46χρονη έστειλε στον καλό της μια φωτογραφία από τον υπέρηχο που είχε κάνει και αστειευόμενη του έγραψε: «διπλός μπελάς»!

Το περιοδικό αναφέρει επίσης ότι το ζευγάρι έχει ήδη διαλέξει τα ονόματα των κοριτσιών τους: Θα λέγονται Λίλα και Άβα ενώ οι πληροφορίες θέλουν την έμπνευση για το δεύτερο να έρχεται από το ίνδαλμα της μαμάς, τη θρυλική Άβα Γκάρντνερ.

Βέβαια, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία επίσημη επιβεβαίωση από την πλευρά του ζευγαριού. Ωστόσο, εμείς κρατάμε τις επιφυλάξεις μας καθώς δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που στο παρεελθόν έχουν γράψει ότι η Τζένιφερ Άνιστον είναι έγκυος και ύστερα έχουν διαψευστεί!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top