Κουμπάρα των Χατζηγιάννη – Μακρυπούλια η Βίσση; Τι απαντά η Ζέτα!

Όσα αποκάλυψε για τα προσωπικά της και το μέλλον της στην TV

Κουμπάρα των Χατζηγιάννη – Μακρυπούλια η Βίσση; Τι απαντά η Ζέτα!

​Τα δημοσιεύματα που την θέλουν να παντρεύεται με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη με κουμπάρα την Άννα Βίσση, αλλά και τις φήμες για το τηλεοπτικό της μέλλον, σχολίασε, για πρώτη φορά, η Ζέτα Μακρυπούλια!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, δημοσίευμα ανέφερε πως η celebrity κουμπαριά «σφραγίστηκε» μετά τη συνεργασία της Άννας και του Μιχάλη, οι οποίοι έκαναν σειρά συναυλιών στην Κύπρο.

«Όλο το Καλοκαίρι είχαμε ηρεμία. Τώρα δεν ξέρω πως, μάλλον υπήρχε ένα κενό και θέλησαν να γεμίσουν κάποιες σειρές και είπανε “ας πιάσουμε αυτό το ζευγάρι, καιρό έχουμε να το πιάσουμε”», σχολίασε η Ζέτα, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Happy Day», ενώ πρόσθεσε πως φέτος έχουν μειωθεί τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή κι αυτό είναι καλό.

Σε ερώτηση για τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι συζητά με το Mega και το Ε, η γοητευτική ξανθιά ήταν επίσης ξεκάθαρη: «δεν έχω αποφασίσει αν θα κάνω κάποια εκπομπή και το λέω πολύ ειλικρινά! Αυτή τη στιγμή έχω αφοσιωθεί στο θέατρο. Την αγαπώ την τηλεόραση και δεν μπορώ να της γυρίσω την πλάτη γιατί μου έχει προσφέρει πολλά πράγματα, αλλά δεν είμαι διατεθειμένη να κάνω πάντα τηλεόραση! Μπορώ να κάνω μόνο όταν κάτι μου κεντρίσει το ενδιαφέρον και ξέρω ότι μέσα σε αυτό θα είμαι όπως με φαντάζομαι».

Δείτε στο βίντεο όσα δήλωσε η Ζέτα Μακρυπούλια!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top