Το Χόλιγουντ στήνει την Αθήνα στην... Τενερίφη για τον «Jason Bourne» λόγω γραφειοκρατίας!

Κι όμως! Η Ελλάδα έχασε ακόμα ένα στοίχημα διώχνοντας την υπερπαραγωγή του Ματ Ντέιμον!

Το  Χόλιγουντ στήνει την Αθήνα στην... Τενερίφη για τον «Jason Bourne» λόγω γραφειοκρατίας!

Η είδηση ότι το ισπανικό θέρετρο της Τενερίφης έχει μεταμορφωθεί σε… Αθήνα για τις ανάγκες της νέας κινηματογραφικής περιπέτειας του υπερ-κατασκοπου «Τζέισον Μπορν» με τον Ματ Ντέιμον, αποτελεί πρώτο θέμα στα τοπικά Μέσα.

Όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, η ταινία θα γυριζόταν στην Ελλάδα, αλλά η ελληνική γραφειοκρατία και η ανύπαρκτη κρατική κινηματογραφική πολιτική έκαναν και πάλι το ...θαύμα τους, απογοητεύοντας τους ανθρώπους του κινηματογράφου και όχι μόνο!

jason_bourne_tenerifi_2.jpg
Έτσι, η Σάντα Κρουζ άλλαξε και έγινε μνημονιακή Ελλάδα του 2015. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, οι ισπανικοί δρόμοι και οι πλατείες γέμισαν από ελληνικές πινακίδες, περίπτερα, ελληνικές σημαίες, αστυνομικούς, διαδηλωτές μέχρι και… κηδειόσημα!

Ανυπέρβλητα εμπόδια για τις χολιγουντιανές παραγωγές που θέλουν να φέρουν τα χιλιάδες δολάρια στη χώρα μας αποτελούν οι κλειστές πόρτες, η γραφειοκρατία και φυσικά ο υψηλός ΦΠΑ!

Σημειώνεται, από τις ελάχιστες ξένες ταινίες που είχαν πάρει άδεια για να γυριστούν στην Ακρόπολη ήταν «Τα δύο πρόσωπα του Ιανουαρίου», ενώ αυτές τις μέρες αποφασίζεται το μέλλον της ταινίας «Οδύσσεια» που είναι βασισμένη στο έπος του Ομήρου και θα πρωταγω��ιστεί ο Χιου Τζάκμαν!

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι ένα ακόμα χαμένο στοίχημα για τη χώρα μας!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top