Ελληνίδα celebrity για τον χωρισμό από τον σύζυγό της: «Παίρνω την ευθύνη αλλά έδωσα ευκαιρίες»

«Αν κάτι δεν είναι ιδανικό, το τελειώνω μια ώρα αρχύτερα» (video)

​Την ευθύνη για τον χωρισμό της από τον σύζυγο και πατέρα των δυο αγοριών της ανέλαβε η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου.

Η celebrity, εξήγησε ποιος ήταν ο λόγος που οδηγήθηκαν στο διαζύγιο με τον Κωνσταντίνο Κοροξενίδη, αποκαλύπτοντας τι έφερε το οριστικό τέλος στο γάμο τους:

«Ήταν λίγο ξαφνικό... Ήμασταν αγαπημένοι και είμαστε. Είμαστε ταιριαστοί. Απλώς, όταν γυρίσαμε από το Ντουμπάι που εγώ ήμουν σε μια φάση να γυρίσω στη δουλειά, περισσότερο άλλαξα εγώ. Ο Κωνσταντίνος δεν είχε πρόβλημα που θα γυρνούσα στη δουλειά απαραίτητα, απλώς νομίζω ότι εγώ άλλαξα σαν προσωπικότητα και κατ' επέκταση απένα��τί του. Παίρνω την ευθύνη. Και την παίρνω, επειδή σε κάποια πράγματα είμαι παραδοσιακή. Θεωρώ ότι η γυναίκα κρατάει την οικογένεια που λέμε και το σπίτι. Έδωσα την προσοχή μου στα παιδιά μου, στον άντρα μου, άφησα αυτό που αγαπάω που ήταν το θέατρο... Αυτοπεριορίστηκα λόγω του γάμου και των παιδιών μου. Χαίρομαι που το έκανα, γιατί για τα παιδιά είναι πολύ καλό όταν είναι μικρά. Τους περνάς κάποια στοιχεία ασφάλειας που είναι πάρα πολύ σημαντικό».

8387_PANAGIOTOPOYLOY_KOROXENIDIS_25102013.jpg
Για να καταλήξει λέγοντας πως «κατάλαβα από ένα σημείο και μετά ότι δεν μπορούμε να συμπορευτούμε, όπως θα ήθελα εγώ. Εγώ είμαι και λίγο του... ιδανικού. Μου αρέσει να ζω έ��α παραμύθι. Αν κάτι δεν είναι ιδανικό, προτιμώ να το τελειώνω μια ώρα αρχύτερα, παρά να φθαρεί σε σημείο να μην θέλω να δω τον άλλον απέναντι μου. Είναι σκληρό, αλλά έδωσα τις ευκαιρίες. Δεν ήταν τόσο ότι δεν πηγαίναμε καλά στη σχέση μας, ότι κάτι δραματικό άλλαξε ή ότι μπήκε ένα τρίτο πρόσωπο. Εγώ άλλαξα απλά προτεραιότητες».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top