Τρέμε Σπαλιάρα: γνωστός Έλληνας χαρακτηρίζει το μόριό του… «Ferrari»!

«Χωρίς σεξ δεν αντέχω ούτε μία εβδομάδα», δηλώνει

Τρέμε Σπαλιάρα: γνωστός Έλληνας χαρακτηρίζει το μόριό του… «Ferrari»!

Πολλοί... προσοντούχοι μαζεύτηκαν στην ελληνική showbiz: περίπου δύο μήνες μετά τις 4.000 γυναίκες με τις οποίες υποστήριξε ότι έχει πάει ο Σπαλιάρας, γνωστός Έλληνας αποκαλεί το μόριό του «Ferrari» και δηλώνει ότι κάνει σεξ κάθε εβδομάδα!

Σε ερώτηση για το αν έχει «χτυπήσει» τατουάζ στο επίμαχο σημείο, ο Διονύσης Αλέρτας κάνει την… αποκάλυψη: «όχι βέβαια! Βάζεις στη Ferrari αυτοκόλλητο;», απαντά, σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Ok!».

«Χωρίς σχέση έχω υπάρξει για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Χωρίς σεξ δεν αντέχω ούτε μία εβδομάδα! Το μεγαλύτερο διάστημα που δεν έχω κάνει σεξ ήταν τους έξι μήνες που έμεινα στο νοσοκομείο. Αλλά, στην κατάσταση που ήμουν, και να ήθελα, δεν θα μπορούσα. Αν εξαιρέσεις εκείνη την περίοδο, το μεγαλύτερο διάστημα που δεν είχα ερωτική επαφή ήταν όταν με τρεις φίλους μου αποφασίσαμε να πάμε για μία εβδομάδα ένα ταξίδι στη Γαλλία», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντ��υξης ο γνωστός ζαχαροπλάστης.

Πάντως, με αυτούς τους ρυθμούς του Διονύση -ο οποίος, όπως σας έχουμε ενημερώσει, στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι έχει χάσει τον λογαριασμό των παρτενέρ του και πως το έχει κάνει με παντρεμένη και τους έπαιρνε μάτι ο άντρας της- ο Σπαλιάρας έχει σοβαρούς λόγους να ανησυχεί!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top