ΒΙΝΤΕΟ STAR.GR: ριφιφί στην καφετέρια του Χρήστου Χολίδη!

«Ντου» από την τουαλέτα με στόχο το χρηματοκιβώτιο

ΒΙΝΤΕΟ STAR.GR: ριφιφί στην καφετέρια του Χρήστου Χολίδη!

To χρηματοκιβώτιο της καφετέριας του Χρήστου Χολίδη έβαλε στο στόχαστρο διαρρήκτης, που, με την μέθοδο του ριφιφί, «τρύπωσε» στο μαγαζί!

Το κινηματογραφικό ντου στο «Focaccino», επί της λεωφόρου Ποσειδώνος, στο Παλαιό Φάληρο, άρχισε περίπου στις 03:30 τα ξημερώματα. Όπως φαίνεται στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας, ο δράστης φορούσε γάντια και κουκούλα και μπήκε στην καφετέρια ανοίγοντας τρύπα στον τοίχο της τουαλέτας, από παρακείμενο κατάστημα που είναι ξενοίκιαστο.

faliro (1000x391).jpg

Αφού ερεύνησε το χώρο για αρκετά λεπτά, ο δράστης κατευθύνθηκε στο γραφείο του διευθυντή, όπου και υπήρχε ένα μικρό χρηματοκιβώτιο με περίπου 450 ευρώ. Σηκώνοντάς το στα χέρια, όπως φαίνεται και στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας που εξασφάλισε το star.gr, επέστρεψε στην τουαλέτα από τις σκάλες και το έβγαλε από την τρύπα στον ακάλυπτο διπλανής πολυκατοικίας, όπου και βρέθηκε, απαραβίαστο.

5444.jpg

Πηγή από το κατάστημα είπε στο star.gr πως το ριφιφί έγινε αντιληπτό όταν οι εργαζόμενοι πήγαν στη δουλειά τους και αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, καθώς και ο Χρήστος Χολίδης. Μάλιστα, το «ντου» έγινε λίγες ώρες αφότου ο τραγουδιστής επέστρεψε στην Αθήνα από το Ντουμπάι, όπου, όπως σας έχουμε ενημερώσει, πέρασε μερικές μέρες ξεγνοιασιάς μαζί με την αδερφή του.

Δείτε στο βίντεο του star.gr τη στιγμή που ο δράστης παίρνει το χρηματοκιβώτιο!

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top