«Είμαι ερωτευμένη!»: 28χρονη ηθοποιός επιβεβαίωσε τον δεσμό με την σύντροφο της!

Έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο Κόκκινο Χαλί

«Είμαι ερωτευμένη!»: 28χρονη ηθοποιός επιβεβαίωσε τον δεσμό με την σύντροφο της!

​Tην πρώτη της δημόσια εμφάνιση με την σύντροφο της έκανε η 28χρονη ηθοποιός Έλεν Πέιτζ, επιβεβαιώνοντας μια και καλή τις φήμες που τις ήθελαν τους τελευταίους μήνες να είναι ζευγάρι!

Η Καναδή σταρ και η ψηλόλιγνη σέρφερ σύντροφος της, έδωσαν το «παρών» στο Διεθνές Φεστιβάλ του Τορόντο, στην προβολή της ταινίας «Freeheld».

spl1125411_001.jpg
Όπως θα δείτε και στο ρεπορτάζ, οι δυο γυναίκες επέλεξαν ανδρόγυνο look (η Έλεν Πέιτζ φόρεσε μαύρο κοστούμι Saint Laurent αξίας 2035 λιρών), και πόζαραν αγκαλιασμένες και χαμογελαστές στο Κόκκινο Χαλί, διαλαλώντας τον έρωτα τους.

Όταν μάλιστα η Έλεν Πέιτζ ρωτήθηκε από το «Ε!Νews» γιατί αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τώρα τον δεσμό της με την Σαμάνθα Τόμας, απάντησε:

spl1125411_003.jpg
«Επειδή είμαι ερωτευμένη! Το να περπατώ στο Κόκκινο Χαλί κρατώντας το χέρι του κοριτσιού μου, είναι τόσο όμορφο!»

spl1125411_009.jpg
Να σημειώσουμε, ότι η 28χρονη ηθοποιός αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι είναι λεσβία, τον Φεβρουάριο του 2014. Εφτά μήνες μετά, βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να παρουσιάσει και επίσημα τον δεσμό της, αφού η ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και διηγείται την ιστορία δυο ομοφυλόφιλων γυναικών, που μάχονται για τα δικαιώματα τους όταν μια εξ΄αυτών μαθαίνει πως έχει καρκίνο.
spl1125411_012.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top