Καλομοίρα: Το δημόσιο «ευχαριστώ» και η εξομολόγηση για την σοβαρή ασθένεια του γιου της

Το μήνυμα που έστειλε η τραγουδίστρια από την Αμερική-ΒΙΝΤΕΟ

Καλομοίρα: Το δημόσιο «ευχαριστώ» και η εξομολόγηση για την σοβαρή ασθένεια του γιου της

Μετά την είδηση της σοβαρής ασθένειας που αντιμετωπίζει ο γιος της (ο ένας εκ των διδύμων), η Καλομοίρα άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλα στην εκπομπή «Tatiana Live».

080915120359_9413.jpg
Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, η τραγουδίστρια τις τελευταίες εβδομάδες βίωσε δύσκολες στιγμές καθώς ο 2χρονος Δημήτρης διαγνώσθηκε με την μυασθένεια Gravis, μια εξαιρετικά σπάνια για την μικρή του ηλικία πάθηση.

«Εγώ και ο άντρας μου συγκινηθήκαμε πάρα πολύ με τα μηνύματά σας. Ο Δημήτρης Δόξα τω Θεό, πάει πολύ καλά και ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν. Εύχομαι όλος ο κόσμος να έχει υγεία, πολύ αγάπη και πολύ θετική ενέργεια! Και ο Θεός να είναι δίπλα σε όλους» ανέφερε η τραγουδίστρια.

080915120400_0474.jpg
Το αγοράκι, όπως σας ενημερώσαμε, χρειάστηκε να νοσηλευτεί για δυο εβδομάδες και η Καλομοίρα δεν έκρυψε τη λαχτάρα, αλλά και τις ευχαριστίες της για τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό μέσω του κειμένου που έγραψε στο προσωπικό της blog.

Τα μηνύματα συμπαράστασης των θαυμαστών, των φίλων και συναδέλφων της Καλομοίρας, «γέμισαν» τους λογαριασμούς της στα social media και η ίδια δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της για την αγάπη που της δείχνει ο κόσμος σε κάθε σημαντική στιγμή τ��ς ζωής της.

«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα τα ωραία μηνύματα, για τη θετική σας ενέργεια, την υποστήριξή σας και την αγάπη σας» ανέφερε η ίδια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΗ είναι η ασθένεια που αντιμετώπισε ο γιος της Καλομοίρας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top