Ο Λάμπης Λιβιεράτος απαντά αν «σφάχτηκε» με τον Θάνο Καλλίρη!

Έληξε λόγω καβγά η συνεργασία τους;

Ο Λάμπης Λιβιεράτος απαντά αν «σφάχτηκε» με τον Θάνο Καλλίρη!

​Στις φήμες για άγριο καβγά με τον Θάνο Καλλίρη, που οδήγησε στη διακοπή της συνεργασίας τους, αναφέρθηκε ο Λάμπης Λιβιεράτος!

Οι δύο τραγουδιστές είχαν «σαρώσει» την Ελλάδα με live εμφανίσεις τις οποίες το κοινό υποδέχθηκε με ενθουσιασμό, ωστόσο, σταμάτησαν παρά την επιτυχία τους.

«Η φιλία μας κρατά πάρα πολλά χρόνια. Αυτή η συνεργασία μας, που ξεκίνησε από την Πρωτοχρονιά του 2014 έφτασε στο τέλος της, κυρίως μετά από επιθυμία του Θάνου, ο οποίος ήθελε να ασχοληθεί με κάποια άλλα πράγματα», είχε αναφέρει ο τραγουδιστής για τη συνεργασία τους, στο «Mega με Μία», πριν από κάποιους μήνες, ωστόσο, τα δημοσιεύματα περί τσακωμού συνεχίστηκαν.

Σε νέα συνέντευξή του, στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο Λάμπης φροντίζει να διαψεύσει μια και καλή όσα γράφτηκαν και αναφέρει: «για να βάλουμε ένα τέλος σε αυτή την ιστορία, δεν έχει καμία σημασία τι έχει συμβεί ανάμεσα σε μένα και τον Θάνο. Κάναμε μια πολύ ωραία συνεργασία, έκανε καλό και στους δυο μας, ολοκληρώσαμε τον κύκλο της και ο κ��θένας συνέχισε τον δρόμο του. Έπρεπε να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό. Δεν υπάρχει κάτι άξιο αναφοράς»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top