Πασίγνωστος μουσικός λέει: «Θέλω οι τέσσερις κόρες μου να σνιφάρουν τις στάχτες μου!»

«Θα τους δώσω και καλαμάκι»

Πασίγνωστος μουσικός λέει: «Θέλω οι τέσσερις κόρες μου να σνιφάρουν τις στάχτες μου!»

​Την μετά θάνατον επιθυμία του αποκάλυψε ο Κιθ Ρίτσαρντς, ο οποίος δεν έκρυψε ότι όταν «φύγει» από την ζωή, θέλει οι τέσσερις κόρες του να… σνιφάρουν τις στάχτες του, καθώς τους έχει δώσει την άδεια να το κάνουν.

Ο θρυλικός κιθαρίστας των «Rolling Stones» που στο παρελθόν υπήρξε χρήστης ηρωίνης και κοκαΐνης, πρόσθεσε μάλιστα πως για να τις διευκολύνει, «θα τους δώσω και καλαμάκι!»

166265744.jpg
Και αν αυτή η δήλωση του 71χρνου μουσικού σας φαίνεται σοκαριστική, να σας ενημερώσουμε πως είχε κάνει μια παρόμοια το 2007.

Τότε είχε βγει και είχε πει ότι είχε προσπαθήσει να σνιφάρει τις στάχτες του πατέρα του!

«Ποιο είναι το πιο παράξενο πράγμα που προσπάθησα να σνιφάρω; Τον πατέρα μου! Όταν αποτεφρθώθηκε ο πατέρας μου, δεν μπόρεσα να αντισταθώ και να μην "τον βάλω" πάνω σε λίγη κοκαΐνη... Τον πατέρα μου δεν θα τον πείραζε, δεν έδινε δεκάρα... Πήγε πολύ καλά (το σνιφάρισμα), και είμαι ακόμα ζωντανός...».

(Ο θρύλος των Rolling Stones με τις τέσσερις κόρες του)

keithandkids.jpg
Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο Ρίτσαρντς έσπευσε να ανασκευάσει τις εν λόγω μακάβριες δηλώσεις, λέγοντας πως έκανε χιούμορ, και πως ήθελε απλά με αυτόν τον τρόπο να τονίσει το δέσιμο που είχε με τον πατέρα του.

Ωστόσο αυτή η «επανάληψη» παρόμοιων δηλώσεων του μετά από οχτώ χρόνια, διόλου τυχαία μας φαίνεται, καθώς στις 18 Σεπτεμβρίου πρόκειται να παρουσιαστεί το νέο σόλο άλμπουμ του και ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top