H πρωταγωνίστρια των «50 αποχρώσεων του γκρι» στην πιο σέξι της φωτογράφιση

Η Ντακότα Τζόνσον τα πέταξε ξανά έξω, αλλά αυτή τη φορά για το εξώφυλλο περιοδικού

H πρωταγωνίστρια των «50 αποχρώσεων του γκρι» στην πιο σέξι της φωτογράφιση

​Το… «κολάι» στο γυμνό φαίνεται πως πήρε η Ντακότα Τζόνσον μετά τις «50 αποχρώσεις του γκρι».

Η 25χρονη ηθοποιός που στην ταινία υποδύεται την «Ναστάζια Στιλ» με τις hot σκηνές με τον «Mr Grey» να… περισσεύουν, αυτή τη φορά γδύθηκε για λογαριασμό του περιοδικού «AnOther», και όπως θα διαπιστώσετε βλέποντας τις εικόνες, είναι μια από τις πιο σέξι φωτογραφίσεις της.

2C29348F00000578-0-image-a-11_1441992570645.jpg
Εκτός από τα κάλλη της Ντακότα πάντως, οι αναγνώστες του περιοδικού έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν και μια μακροσκελή συνέντευξη της ηθοποιού, η οποία μεταξύ άλλων εξομολογείται πως… έχει τρακ κάθε φ��ρά που περνά από οντισιόν.

2C31644E00000578-0-image-a-12_1441992609636.jpg
Μπορεί στις φλέβες της να κυλά καλλιτεχνικό αίμα (γονείς της είναι η Μέλανι Γκρίφιθ και ο Ντον Τζόνσον), αλλά η 25χρονη υποστηρίζει πως «μερικές φορές πανικοβάλλομαι τόσο στις οντισιόν, σε σημείο που δεν ξέρω τι σκέφτομαι και τι κάνω. Παθαίνω κρίσεις πανικού! Τις παθαίνω ούτως ή άλλως βέβαια, αλλά στις οντισιόν αυτό χειροτερεύει. Τρομοκρατούμαι και αμφιβάλλω για τον εαυτό μου».

Παράλληλα, μιλά και για την σχέση που είχε με τους γονείς της, οι οποίοι έζησαν μια παθιασμένη σχέση. Ήταν παντρεμένοι, χώρισαν, ξαναπαντρεύτηκαν και στο τέλος ξαναχώρισαν:

346677.jpg
«Είχα αποφασίσει πως θα πήγαινα όπου πήγαιναν κι εκείνοι γιατί αυτός ήταν ο μόνος τρόπος να είμαι μαζί τους. Από τότε που πήραν διαζύγιο, περνούσα δυο εβδομάδες με τον έναν και δυο εβδομάδες με τον άλλον. Με τον πατέρα μου έμενα στο ράντσο του στο Κολοράντο όπου με μάθαινε πώς να ανάβω φωτιά, να πυροβολώ με όπλο, να ιππεύω άλογα και μηχανές. Όταν πήγαινα στη μητέρα μου στο Λος Άντζελες, ζούσαμε σε ένα πολύ παλιό σπίτι, το οποίο είχε έναν θόλο με μια γιγάντια πόρτα, γεμάτη από ράφια με ταινίες σε αλφαβητική σειρά, ενώ υπήρχε και ένας τομέας που είχε πολύ… ιδιαίτερες ταινίες».

346681.jpg
Ωστόσο εξηγεί πως τα συνεχή ταξίδια της από το Κολοράντο στο Λος Άντζελες, την έκαναν να μισήσει το σχολείο:

«Είχα ταξιδέψει τόσο πολύ όταν ήμουν πιο μικρή, που μετά μίσησα το σχολείο και την όλη διαδικασία. Ένιωθα ασφυξία, σαν… εξωγήινη».

346678.jpg

Όσο για τα εφηβικά της χρόνια;

«Περνούσα πολύ χρόνο με την οικογένεια μου. Και είχα μια σοβαρή σχέση με ένα παιδί. Μου άρεσε πολύ η μουσική. Ενδιαφερόμουν περισσότερο να ζωγραφίζω με σπρέϊ και να βγαίνω με φίλους μου, παρά για το σχολείο» καταλήγει.
spl1121375_001.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top