Τζούλια Ρόμπερτς: Ποζάρει αμακιγιάριστη και «τα χώνει» στην πλαστ��κή ομορφιά

«Το ξέρω ότι έχω ρυτίδες, αλλά θέλω να κοιτάξετε πέρα από αυτές»

Μετά την Κέιτ Γουίνσλετ που πρωτοστάτησε στη μάχη κατά της «ψεύτικης» ομορφιάς ανεβάζοντας φωτογραφία στα social media που είναι αμακιγιάριστη λέγοντας «το ξέρω ότι είμαι παχουλή και έχω ρυτίδες», στη μάχη ρίχτηκε και η Τζούλια Ρόμπερτς!

j1.jpg
Η 47χρονη ηθοποιός, ανέβασε στο Instagram της μια φώτο όπου είναι αμακιγιάριστη, και την συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο, στο οποίο καλεί τις γυναίκες να αγαπήσουν τον εαυτό τους και να κοιτάξουν την ψυχή τους γιατί αυτή είναι που μετράει.

j2.jpg

Συγκεκριμένα, η Τζούλια Ρόμπερτς γράφει στο μήνυμα της:

«Η τελειότητα είναι η ασθένεια ενός έθνους. Καλύπτουμε τα πρόσωπα μας με τόνους make up. Κάνουμε botox και πολλές φορές πεθαίνουμε από την πείνα για να αποκτήσουμε τις ιδανικές αναλογίες. Προσπαθούμε να φτιάξουμε κάτι, αλλά δεν μπορείς να διορθώσεις αυτό που δεν φαίνεται. Γιατί η ψυχή είναι αυτή που χρειάζεται χειρουργείο. Είναι καιρός να πάρουμε θέση. Πως περιμένεις να σε αγαπήσουν οι άλλοι αν δεν αγαπάς εσύ τον εαυτό σου; Πρέπει να αγαπάς τον εαυτό σου. Δεν έχει σημασία πως δείχνεις εξωτερικά, αυτό που είναι μέσα σου μετράει. Σήμερα, ανέβασα μια αμακιγιάριστη φώτο μου. Ξέ��ω ότι έχω ρυτίδες στην επιδερμίδα μου, αλλά θέλω να κοιτάξετε πέρα από αυτές. Θέλω να αγκαλιάσετε το πραγματικό μου “εγώ”, και να αγκαλιάσετε αυτό που είστε, όπως ακριβώς είστε, και να αγαπήσετε τον εαυτό σας γι΄αυτό που είστε», καταλήγει η Τζούλια Ρόμπερτς.
spl1002845_002.jpg
spl1026644_001.jpg
spl1025170_001.jpg
spl1109072_008.jpgΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top