Πρώτη φορά μπαμπάς στα 35 του γνωστός ηθοποιός!

Η τρυφερή εξομολόγηση - αποκάλυψη της συζύγου στα social media

Πρώτη φορά μπαμπάς στα 35 του γνωστός ηθοποιός!

Στη λίστα με τους σέξι μπαμπάδες μόλις μπήκε ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς του Hollywood, καθώς η σύζυγός του αποκάλυψε μέσω των social media ότι έφερε στον κόσμο το μωρό τους!

Εδώ και λίγα 24ωρα έγινε πρώτη φορά μπαμπάς ο Ντέιβ Άναμπλ, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη σειρά «Brothers & Sisters», με τη σύζυγό του, Οντέντ, να «ανεβάζει» στο Instagram μία φωτογραφία με το νεογέννητο, την οποία συνόδευσε με μία τρυφερή εξομολόγηση.

Οι δύο ηθοποιοί, που παντρεύτηκαν το 2010, απέκτησαν τη Δευτέρα που μας πέρασε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο πήρε το όνομα Τσάρλι Μέι!

«Ο Ντέιβ κι εγώ είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας συστήσουμε το νέο μέλος της οικογένειάς μας. Η Τσάρλι Μέι Άναμπλ! Ήρθε στον κόσμο στις 7 Σεπτεμβρίου», έγραψε η 30χρονη ηθοποιός και συμπλήρωσε πως το ενσταντανέ κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι, καθώς «ο Ντέιβ μου έδωσε αυτή την κουβέρτα στη Γιορτή Της Μητέρας και εγώ και η Τσάρλι σκεπαστήκαμε με αυτή όσο ήμασταν στο μαιευτήριο». Και, απευθυνόμενη προς τον 35χρονο αγαπημένο της, κατέληξε: «η Τσάρλι είναι μια τυχερή δεσποινίδα που σ’ έχει πατέρα και σ’ αγαπάμε τόσο πολύ! Σ’ ευχαριστούμε για την αγάπη που μας δείχνεις»!

3fb9a.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top