Σε στενό οικογενειακό κύκλο η βάφτιση της κόρης του Ρέμου-ΔΕΙΤΕ τι είπε ο τραγουδιστής

Επιθυμεί να γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Σε στενό οικογενειακό κύκλο η βάφτιση της κόρης του Ρέμου-ΔΕΙΤΕ τι είπε ο τραγουδιστής

Σε στενό οικογενειακό κύκλο θα γίνει, όπως όλ�� δείχνουν, η βάφτιση της κόρης του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ.

Ο τραγουδιστής, μιλώντας στο «Happy Day» με αφορμή τη συναυλία που θα δώσει μαζί με την Μελίνα Ασλανίδου στο Κατράκειο Θέατρο στις 17 Σεπτεμβρίου, ανέφερε πως θα ήθελε να κρατήσει το γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

1523_ANTONIS_REMOS_2382015.jpg
«Ξέρω ότι ο κόσμος με αγαπάει και πως από ενδιαφέρον το κάνει αυτό, αλλά θέλω να μείνει σε πολύ προσωπικό επίπεδο και δεν θέλω να πω ούτε πότε θα γίνει, ούτε πως (θα γίνει). Κάποια στιγμή θα σας πω ότι έχει γίνει η βάφτιση και αυτό είναι όλο. Δεν έχω να σας πω τίποτα άλλο» ανέφερε.

Ερωτηθείς για τις φήμες που θέλουν να γίνονται βάφτιση και θρησκευτικός γάμος μαζί ο Αντώνης Ρέμος απάντησε: «Όλα στην ώρα τους! Όλα θα γίνουν όπως πρέπει! Όπως τα θέλει ο Θεός».

240615194706_6998.jpg
Η κορούλα του τραγουδιστή και του μοντέλου που ήρθε στον κόσμο στις 14 Φεβρουαρίου θα πάρει το όνομα της μητέρας του τραγουδιστή, Ελένη, ενώ νονά της θα είναι η καλή φίλη της Υβόννης, Μαρία Μπεκατώρου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top