Κατερίνα Στικούδη: δεν πήγε στην κηδεία του παππού της γιατί… έπρεπε να χορέψει!

Tι εξομολογείται για τις πιο δύσκολες στιγμές της

Κατερίνα Στικούδη: δεν πήγε στην κηδεία του παππού της γιατί… έπρεπε να χορέψει!

Τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει αποκαλύπτει η Κατερίνα Στικούδη σε συνέντευξή της, στην οποία παραδέχεται ότι δεν πήγε στην κηδεία του παππού της γιατί… έπρεπε να χορέψει σε τηλεοπτικά shows!

«Οι πιο δύσκολες στιγμές που έχω περάσει μέχρι τώρα είναι δύο. Έσφιξα τα δόντια και είπα ότι χρειάζεται να κάνω αυτό που πρέπει, να πάω να δουλέψω και να βγω στην τηλεόραση. Το ένα ήταν όταν ήμουν στο σόου “Just the 2 of Us”, όπου είχα χάσει τον παππού μου, ήταν η κηδεία του την Κυριακή, δεν πήγα, δεν μπορούσα να πάω, ήταν ο τελικός κι έπρεπε να εμφανιστούμε όλοι. Έκλαιγα και είχα πάει πίσω - πίσω να μη φαίνομαι. Στο μεταξύ, όλοι με έσπρωχναν να μπω μπροστά και αισθανόμουν πολύ άβολα», λέει, στο περιοδικό «Λοιπόν», η τραγουδίστρια.

Και η Κατερίνα συνεχίζει: «η δεύτερη ήταν στο σόου “Dancing With The Stars”, που έφτασα μέχρι τον τελικό. Εκείνο το τρίμηνο ήταν ψυχοφθόρο, γιατί ένας πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος, που έφυγε από τη ζωή, ήταν στο νοσοκομείο και πήγαινα να τον δω, ενώ έπρεπε να πηγαίνω και να χορεύω μετά… Ήταν περίεργη εκείνη η περίοδος. Όσο δύσκολα κι αν έρχονται τα πράγματα μερικές φορές, θα πολεμήσω πιο πολύ την επόμενη μέρα, δεν το βάζω κάτω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top