Με το «αστέρι της ευχής» έληξε την περιοδεία του ο Αργυρός!

Μεγάλη συναυλία στη Θεσσαλονίκη

Με το «αστέρι της ευχής» έληξε την περιοδεία του ο Αργυρός!

​Με εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 80ης Διεθνούς Έκθεσης, ολοκλήρωσε την καλοκαιρινή του περιοδεία ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ενώ άδραξε την ευκαιρία να στηρίξει, ακόμα μία φορά, το έργο του «Make A Wish»!

αργυρός5 (1024x682).jpg

Λίγο πριν απολυθεί από το στρατό, ο αγαπητός τραγουδιστής έδωσε συναυλία, με την υποστήριξη γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού της συμπρωτεύουσας, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, στο τόξο της ΧΑΝΘ, που γέμισε ασφυκτικά από νωρίς.

αργυρός7 (1024x663).jpg

Πριν ανέβει στη σκηνή, ο Κωνσταντίνος , «Wish Star Sponsor» του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Make A Wish / Κάνε Mια Ευχή Ελλάδας», επισκέφθηκε τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Διεθνή Έκθεση για να στηρίξει με τον δικό του τρόπο την προσπάθεια και το σπουδαίο έργο του οργανισμού.

αργυρός6 (1024x662).jpg

Μέσω του προγράμματος «Αστέρι της Ευχής», ο τραγουδιστής στηρίζει την προσπάθεια του «Make A Wish , που εκπληρώνει ευχές παιδιών 3 - 18 ετών που αντιμετωπίζουν απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες προσφέροντας δύναμη, χαρά και ελπίδα στον αγώνα τους. Εκεί βρέθηκαν και αρκετές απ’ τις θαυμάστριες του καθώς και εθελόντριες του οργανισμού για να φωτογραφηθούν μαζί του και να στηρίξουν την προσπάθεια.

Αυτές τις μέρες, ο Κωνσταντίνος βρίσκεται στο στούντιο για την ολοκλήρωση του νέου του album, ενώ, όπω�� σας έχουμε ενημερώσει με αποκλειστικό ρεπορτάζ, σύντομα θα αρχίσουν και οι live εμφανίσεις του με την Πάολα στο «Teatro».

αργυρός2 (682x1024).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top