Εμφάνιση - έκπληξη του Ρουβά με γνωστή σοπράνο στο φεστιβάλ της Νέας Σμύρνης!

Τι ετοιμάζουν η Σόνια Θεοδωρίδου και ο τραγουδιστής για τις «Ιωνικές Γιορτές»

Εμφάνιση - έκπληξη του Ρουβά με γνωστή σοπράνο στο φεστιβάλ της Νέας Σμύρνης!

​Με πλούσιο πρόγραμμα και μια συνεργασία που θα συζητηθεί επιστρέφουν οι «Ιωνικές Γιορτές» στη Νέα Σμύρνη: αύριο, Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου, ο Σάκης Ρουβάς θα κάνει μία εμφάνιση – έκπληξη στο πλευρό της σοπράνο Σόνιας Θεοδωρίδου!

Το γνωστό φεστιβάλ επιστρέφει στο καθιερωμένο του ραντεβού στο Άλσος Νέας Σμύρνης, περιλαμβάνοντας επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις, μεγάλες συναυλίες από αγαπημένους καλλιτέχνες, αλλά και παραστάσεις χορού και εναλλακτικές μορφές καλλιτεχνικής έκφρασης. Ταυτόχρονα, κάθε απόγευμα στη πλατεία Καρύλλου, στήνεται ένα μικρό Θέατρο Σκιών με παραστάσεις του λαϊκού μας ήρωα, του Καραγκιόζη, από τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες του είδους.

2286720 (1) (1024x688).jpg
(Σάκης Ρουβάς και Σόνια Θεοδωρίδου στη συναυλία για τον Μίκη Θεοδωράκη στη Νέα Σμύρνη, τον Μάιο)

Στο πλαίσιο των «Ιωνικών Γιορτών» ο Σάκης Ρουβάς θα ανέβει στη σκηνή μαζί με τη Σόνια Θεοδωρίδου και θα παρουσιάσουν ένα μουσικό πρόγραμμα, στα ελληνικά και τα αγγλικά! Μάλιστα, η συνεργασία αυτή θα είναι ένα είδος πρόβας, αφού ο κορυφαίος Έλληνας σταρ και η καταξιωμένη σοπράνο ετοιμάζουν ανάλογη συνεργασία, η οποία θα παρουσιαστεί στο Εξωτερικό και δεν αποκλείεται να την δούμε και στην Ελλάδα.

Θυμίζουμε ότι το κοινό απόλαυσε αυτή την πρωτότυπη μουσική συνύπαρξη και τον περασμένο Μάιο, στη μεγάλη ��υναυλία που επίσης έγινε στη Νέα Σμύρνη, για τα 90 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των «Ιωνικών Γιορτών»

20150608-ionikes 2015-p1-52-final-lr-3.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top