«Καίει» τον Άφλεκ η νταντά: «με αποπλάνησε μέσα στο ντους»!

Τι λέει η 28χρονη που οδήγησε τον ηθοποιό στο διαζύγιο

«Καίει» τον Άφλεκ η νταντά: «με αποπλάνησε μέσα στο ντους»!

​Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Μπεν Άφλεκ: η νταντά των παιδιών του μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση τους, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι ο ηθοποιός την αποπλάνησε μέσα στο ντους!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η Κριστίν Ουζουνιάν φέρεται πως είναι η πέτρα του σκανδάλου που οδήγησε τον Μπεν Άφλεκ στο διαζύγιο από τη Τζένιφερ Γκάρνερ, λίγο πριν συμπληρώσουν δέκα χρόνια γάμου, στη διάρκεια των οποίων απέκτησαν τρία παιδιά.

050815223435_5464.jpg
(O ηθοποιός στη συνάντηση με τη νταντά που απαθανάτισαν οι παπαράτσι)

Επικαλούμενο άτομο από το περιβάλλον της 28χρονης νταντάς, το αμερικανικό περιοδικό «Ok!», αποκαλύπτει πως η σχέση της με τον 42χρονο σταρ του Hollywood προέκυψε όταν εκείνος την αποπλάνησε μέσα στη ντουζιέρα, ενώ, αν και κρατούσαν τα προσχήματα, κάποιες φορές αντάλλασσαν ακόμα και 20 γραπτά μηνύματα την ημέρα! Μάλιστα, η ίδια φέρεται αποφασισμένη να μιλήσει για όλα, ως... αντίποινα στην απόφαση της Γκάρνερ να την απολύσει.

«Η Κριστίν έκανε τα πάντα για να καταλάβει η Τζένιφερ την κρυφή σχέση της με τον σύζυγό της. Φλέρταρε ανοιχτά μπροστά της, την άφησε να τους πιάσει να ψιθυρίζουν ο ένας στον άλλον και προσπάθησε με κάθε τρόπο να διαλύσει το γάμο τους», συνεχίζει η ίδια πηγή, προσθέτοντας πως η νταντά πίστευε ότι, μετά το διαζύγιό του, ο γνωστός ηθοποιός θα θελήσει να παραμείνουν ζευγάρι!

OK3715_ThumbnailFiles_lores-1.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top